VERKOOP JE HUIS VANDÁÁG AAN DE MAKELAAR!

Bank Verkoopt Huis Via Makelaar?

Wil de bank je huis gaan verkopen via de makelaar maar zie je daar erg tegen op. De bankt verkoopt je huis via de makelaar wanneer er betalingsachterstanden zijn bij de aflossing van je hypotheek. Wanneer de bank je huis gaat verkopen dan kom je zelf op straat te staan en wordt de woning scherp op de markt gezet zodat de woning snel verkoopt en de bank geen risico loopt. Wij zijn de makelaar waaraan je rechtstreek je huis kunt verkopen en er vervolgens in mag blijven wonen. Dit is het huis verkoop en terughuur concept. Zo ervaar je niet de stress dat je jouw woning moet verlaten en krijg je toch een goed bod voor je huis.

Het is ook mogelijk om de woning niet terug te huren maar direct aan ons te verkopen. Zo bespaart je een onzeker makelaarstraject waarbij de bank voor het bod met de meeste zekerheid gaat. Bij ons ontvang je al binnen 24 uur een bod op je huis en weet je precies wat de woning waard is. Mocht dit bod passend zijn, dan kan de overdracht al binnen één week bij de notaris plaatsvinden.

Voordelen van het verkopen van je huis buiten de bank en de makelaar om

  • Mogelijkheid tot terug huren van de woning bij verkoop.
  • Geen makelaarskosten(Deze kosten haalt de bank van de verkoopprijs)
  • Geen onzekerheid over de verkooprijs
  • Ook directe verkoop is mogelijk en de mogelijkheid tot tijdelijk blijven wonen
  • Verzekerd van een marktconform bod op de woning
  • Bij een zeer courante woning ontvang je zelfs een bod boven de marktwaarde

Waarom kopen wij als makelaar zelf woningen op

Wij kopen woningen om zo het gehele jaar door te beschikken over voldoende koop en huurwoningen in onze portefeuille. Zo beschikken wij ten alle tijden over voldoende koopaanbod voor al onze woningzoekende. Bij verkoop en terug huur wordt de woning toegevoegd aan onze woningportefeuille met sociale huurwoningen en vrije sector woningen.

Wat is de waarde van mijn woning op dit moment

De waarde bepalen wij aan de hand van de staat van onderhoud, reeds verkochte woningen in de omgeving en de locatie ten opzichte van andere woningen. Heeft de woning een tuin op het zuiden of is het een hoekwoning of een garage? Al deze onderdelen zijn van grote invloed op de prijs. De prijs wordt daarom altijd op locatie bepaald. Wij komen dan ook graag eens vrijblijvend langs voor het opstellen van een vrijblijvende waardebepaling en je direct jouw huis kunt verkopen zonder dat de bankt dit met een makelaar in der armen gaat doen.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling