Huis verkopen aan makelaar in Zuid-Holland

Ben jij al een tijdje op zoek naar een koper voor jouw woning? Het verkopen van je huis is niet altijd even makkelijk, maar met de juiste makelaar rond je het hele proces snel af. Je huis verkopen in Zuid-Holland doe je met dé verkoopmakelaar van de regio. Wij bieden een snelle verkoop zonder voorbehoud van financiering. Ook kopen wij alle type woningen, zelfs klushuizen.

Flexibele makelaar in Zuid-Holland

Wat flexibiliteit is erg handig als je een huis wil verkopen. Er komt namelijk veel bij kijken. Zo moet je je huis volledig opgeknapt hebben om potentiële kopers aan te trekken. Dit kost een hoop tijd en geld, dit is niet gunstig als je snel je huis wil verkopen. De makelaar in Zuid-Holland gaat op een flexibele manier te werk. Zo kopen wij zelf woningen die in allerlei staten mogen verkeren. Bouwproject? Geen probleem. Wij kijken daar doorheen en doen je een mooi bod. Profiteer van de voordelen die wij bieden en je zult zien hoe snel de verkoop rond zal zijn. 

Snel je woning verkopen

Heb jij al een nieuw huis op oog maar is je oude huis nog niet verkocht? Dan is het een goed idee om de makelaar in Zuid-Holland in te schakelen. Ook als jouw huis bijvoorbeeld nog bewoond wordt door huurders kun je het pand aan ons verkopen. Zelfs als een bezichtiging niet mogelijk is, kunnen wij een bod uitbrengen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je woning niet verkocht raakt. Er is ook geen voorbehoud financiering, dit versnelt het verkoopproces omdat je niet hoeft te wachten totdat de betaling rond is. Een appartement verkopen in Zuid-Holland is nog nooit zo makkelijk geweest.

Veel voordelen

Ben je op zoek naar een snel verkoopproces omdat je spoedig wil verhuizen? De makelaar in Zuid-Holland helpt je graag verder, ook in de regio Spijkenisse, Hoek van Holland of Delft. Wij brengen een bod uit zodra de bezichtiging heeft plaatsgevonden. Is een bezichtiging niet mogelijk? Geen probleem, ook dan kunnen wij een bod uitbrengen. Dit geldt voor alle typen huizen, wij kopen namelijk studio’s, villa’s, bouwprojecten, leegstaande huizen en meer. Neem vrijblijvend contact met ons op, wie weet heb jij je huis al binnen één week verkocht. Zie jij jezelf al zitten in je nieuwe huis?

Rotterdam Blijdorp
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?