Verkoopmakelaar

Een verkoopmakelaar is een makelaar die de algehele verkoop van uw woning kan uitvoeren. Van strategieformulering, waardebepaling, tips ter voorbereiding van de verkoop, onderhandelingen, het houden van bezichtigingen tot het opstellen van verkoopovereenkomsten.

Welk tarief kunt u verwachten van de verkoopmakelaar?

Er zijn verschillende constructies mogelijk. De meesten verkoop makelaars hanteren een vast tarief eventueel in combinatie met een procentuele winstdeling. Stel dat de verkoopmakelaar hier gebruik van maakt, dan kan het voorkomen dat de makelaar naast het vaste tarief een winst van bijvoorbeeld 10% aanhoudt boven een bepaalde waarde boven de verwachte of minimale verkoopwaarde. Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling