• 24/7 Geopend & Bereikbaar
  • Geen makelaarskosten of courtage
  • Direct zekerheid

Zelf je huis verkopen zonder makelaar

Zelf je huis verkopen zonder makelaar

Een verkoopmakelaar is een makelaar die de algehele verkoop van uw woning kan uitvoeren. Van strategieformulering, waardebepaling, tips ter voorbereiding van de verkoop, onderhandelingen, het houden van bezichtigingen tot het opstellen van verkoopovereenkomsten.

Wat kunt u verwachten als u zelf u huis verkoopt?

Er zijn verschillende constructies mogelijk. De meesten verkoop makelaars hanteren een vast tarief eventueel in combinatie met een procentuele winstdeling. Stel dat de verkoopmakelaar hier gebruik van maakt, dan kan het voorkomen dat de makelaar naast het vaste tarief een winst van bijvoorbeeld 10% aanhoudt boven een bepaalde waarde boven de verwachte of minimale verkoopwaarde.

Over Huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Over Huisverkopenaanmakelaar.nl

  • Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's
  • Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!
  • Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

Wat kunt u verwachten?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

Bod aanvragen
U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.
Onderhandeling
Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?
Overdracht bij notaris
Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?