VOOR DE BESTE WAARDE OP VERHUURD VASTGOED

Verhuurd Appartement Verkopen Met Huurder Erin

Wil je een verhuurd appartement verkopen met de huurder er nog in? De verkoop van een appartement in verhuurde staat gaat niet via een regulier verkooptraject. Het appartement moet namelijk worden verkocht terwijl de huurder er nog in blijft wonen. Een particuliere koper wil natuurlijk zelf in de woning wonen en koopt geen verhuurde woning. Wij zijn de makelaar waaraan je rechtstreek jouw verhuurde appartement kunt verkopen. Wij kopen het appartement namelijk als belegging en houden hem aan voor de verhuur. Zo verkoop je jouw appartement inclusief zittende huurder zonder bijkomende makelaarskosten aan ons.

Kan ik een verhuurd appartement verkopen?

Kan je een verhuurd appartement zomaar verkopen. Ja een verhuurd appartement kan je op elk moment verkopen, mits de lopende huurovereenkomst met de zittende huurder en de daarbij horende rechten en plichten door de nieuwe eigenaar worden overgenomen. Een huurder geniet namelijk huurbescherming en daardoor kan de verkoop van een verhuurd appartement alleen plaatsvinden door deze te verkopen aan een woningbelegger. Een woningbelegger koopt namelijk verhuurde appartementen als belegging. De huurinkomsten zijn het rendement op de woning.

Voordelen verkoop verhuurd appartement

  • Geen courtage kosten bij verkoop van verhuurde appartementen
  • Ook wanneer en huurdersproblemen zijn zoals overlast of wanbetaling
  • Wij kopen appartementen in alle soorten en staten. Ook slechte staat van onderhoud
  • Direct een bod op basis van waarde in verhuurde staat
  • Wij bieden zonder enig financieringsvoorbehoud, dus direct zekerheid
  • Ook wanneer bezichtigen niet mogelijk is

WIJ KOPEN OOK VERHUURDE APPARTEMENTEN!

Wat is mijn verhuurd appartement waard?

De waarde van een verhuurd appartement komt niet overeen met de leegwaarde. De waarde in verhuurde staat wordt naast de huidige woningwaarde en staat van onderhoud ook gebaseerd op basis van de huurinkomsten. Het rendement op de woning bepaalt dus voor een groot deel de waarde in verhuurde staat. Hoe hoger de huurinkomsten hoe hoger de waarde in verhuurde staat. Zo kan een woning met een zeer goede huurprijs meer waard zijn dan de leegwaarde. Beschikt de woning over lage huurinkomsten dan is de waarde in verhuurde staat over het algemeen lager dan de leegwaarde. De huurprijs kan namelijk maar met een maximum bedrag verhoogd worden per jaar en daardoor is het onmogelijk om het rendement op de woning te verhogen.

 

Direct jouw verhuurd appartement te koop zetten en binnen 24 uur een bod ontvangen? Laat dan snel je gegevens achter en wij bereiden direct een bod voor op het verhuurde appartement.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?