VERKOOP JE WONING DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Zelf Je Huis Verkopen?

Wil je graag zelf je huis verkopen zonder makelaar? Het is tegenwoordig zo eenvoudig om je huis zelf te verkopen. Dankzij het internet kun je jouw huis heel snel aan een groot publiek aan de man brengen. Zo ben je niet afhankelijk van een makelaar en kun je in jouw tempo je huis verkopen. Bij ons kun je terecht voor een directe verkoop van je huis zonder makelaar in te schakelen. Je verkoopt je woning namelijk rechtstreeks aan de makelaar. Alleen hoef je in dit geval geen hoge makelaarskosten te betalen wanneer je je huis verkoopt. Wij komen geheel kosteloos en vrijblijvend langs om de waardebepaling op maat op te stellen.

Waarom zelf mijn huis verkopen aan de makelaar?

 • Wel de service van de makelaar maar geen makelaarskosten zoals courtage en opstartkosten
 • Geen langdurig, onzeker en stressvol verkooptraject
 • Direct een bod zonder enig voorbehoud en risico’s van dien
 • Wij kopen woningen in alle soorten en staten. Ook in zeer slechte staat
 • Geen bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • Verzekerd van een marktconform bod

Zelf je huis verkopen tips

Wanneer je jouw huis zelf verkoopt via online websites aan particuliere eigenaren dan is het slim om de volgende tips te gebruiken om de maximale prijs te behalen. Wanneer je jouw woning rechtstreeks aan ons verkoopt dan zijn onderstaande tips niet nodig. Wij kijken namelijk alleen naar de staat van onderhoud en de reeds verkochte woningen in de wijk.

 1. Zorg dat de woning zo leeg mogelijk is. Gooi spullen weg die je niet wenst mee te nemen naar je nieuwe woning en zorg dus dat de woning zo ruim mogelijk oogt.
 2. Maak de woning verkoopklaar. Schilder alles opnieuw, herstel gebreken, leg een nieuwe laminaatvloer indien nodig zodat de woning fris oogt.
 3. Hou een grote schoonmaak. Een schoon huis trekt namelijk meer kopers. Wanneer de woning vies is of naar rook stinkt dan schikt dat heel vaak bij stellen, één dan de twee af. En er zijn natuurlijk bij een stel twee kopers waaraan je de woning verkoopt.
 4. Heb je een tuin? Voer dan flink wat tuinonderhoud uit of laat een tuinman langskomen om de tuin compleet op te knappen. De tuin is namelijk de plek waar men tot ontspanning komt met mooi weer. De koper moet zichzelf kunnen zien zitten in de tuin aan het ontbijt in het zonnetje.
 5. Kies een psychologische verkoopprijs. Een prijs van €199.000,- k.k. trekt natuurlijk veel meer kopers dan een prijs van €201.000,- k.k.
 6. Richt de woning gezellig in. Huur tijdelijk meubels wanneer je niet over hippe meubels beschikt.
 7. Zorg voor een aangename geur. Een huiselijke geur zorgt ervoor dat men zich sneller thuis voelt. Zet een pot koffie vlak voor de bezichtigingen of bak een taart

Wanneer je bovenstaande tips gebruikt, dan kan de prijs van de woning aanzienlijk schelen. Je moet hiervoor alleen wel wat eigen geld inzetten om de woning klaar te hebben voor verkoop.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN APPARTEMENT VERKOPEN AAN HUISVERKOPENAANMAKELAAR.NL
Voordelen Van Je Appartement Verkopen Aan De Makelaar

Zelf je huis verkopen zonder makelaar

Zelf je huis verkopen zonder makelaar is tegenwoordig dus vrij eenvoudig. Wil je weten wat jouw huis waard is? Vraag dan geheel vrijblijvend en kosteloos een bod aan op je woning. Doorgaans reageren wij al binnen één werkdag. Na het ontvangen van de waarde kun je dus verder bepalen of je de woning rechtstreeks gaat verkopen of dat je hem toch zelf via online kanalen aan particulieren woningkopers gaat aanbieden. Zo is zelf je huis verkopen zonder makelaar nog nooit zo eenvoudig geweest.

Zelf huis verkopen ervaringen

De ervaringen van mensen die zelf hun huis verkopen zijn zeer positief. Er komen steeds meer negatieve berichten naar buiten van makelaars die niet de belangen van de opdrachtgever behartigt. Zo zijn er zeer veel negatieve ervaringen van mensen die hun huis hebben verkocht via een makelaar en hier zijn

Hoe kan ik het snelst zelf mijn huis verkopen?

De snelste manier om snel zelf je huis te verkopen is door deze te verkopen aan iemand die geen financiering nodig heeft. De meeste particulieren

Huis zelf verkopen gratis

Wanneer je zelf je huis gratis wil verkopen dan kan dit alleen bij de verkoop aan de makelaar zelf. Anders ben je altijd kosten kwijt bij het zelf verkopen van je huis. Denk aan advertentiekosten voor het plaatsen op sites als Jaap en Marktplaats. De kosten voor het maken van foto’s, plattegronden en het opvragen van kadasterstukken. Wanneer je de woning rechtstreeks

Wanneer je zelf je huis gaat verkopen dan moet je dus ook de notaris zelf uitkiezen in overleg met de koper. Normaliter mag de koper de notaris kiezen, maar in overleg kun je dit ook als voorwaarden opnemen.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling