VERKOOP ZONDER TE LATEN BEZICHTIGEN!

Huis verkopen met huurder erin

Wilt u een huis verkopen terwijl er huurders in het huis zitten? Bent u bang dat ze niet meewerken aan een bezichtiging of kijkt u daar tegen op? Huisverkopenaanmakelaar.nl koopt óók verhuurde huizen met de huurder erin. Het is namelijk bij ons mogelijk een huis te verkopen zonder bezichtiging. Dat vindt u nergens! Uiteraard wensen wij om het huis te kunnen bekijken, maar op afstand is het wel mogelijk om het toch aan ons te verkopen.

Verkopen zonder bezichtiging mogelijk in veel situaties

Heeft u problemen met de huurder? Een (klein) conflict of onenigheid? Wij helpen u het verhuurder huis met huurder te verkopen tegen gunstige voorwaarden! En dat zonder te hoeven bezichtigen. Uiteraard kan het niet in álle situaties, maar in 90% van de gevallen kunnen wij gewoon het huis kopen zonder een bezichtiging. Laat het wel vooraf weten wat de huidige situatie is en uiteraard ook uw wensen.

Bij het verkopen van een huis met een huurder erin is het belangrijk dat u een koper vindt die de huurder wilt overnemen. U kunt namelijk niet de huurder uit het huis zetten, want koop breekt geen huur. De huurder geniet van huurdersbescherming en mag zolang het huurcontract loopt in de woning blijven wonen. Het is niet gemakkelijk om een koper te vinden die ook huurders wil overnemen, want veel opkopers willen graag een pand verder verkopen zonder huurders erin. Bij Huis verkopen aan makelaar zijn wij juist geïnteresseerd in het opkopen van een pand met huurders erin. Wij nemen de huurcontracten over zodat de huurders zelf niks van merken. Wij nemen zorgeloos het pand over met alles wat daarbij hoort, ook eventuele gebreken die opgeknapt moeten worden. 

Alle Soorten Huizen Met Huurder

Betreft het een verhuurd huis aan een gezin, koppel of alleenstaand persoon? Of betreft de verhuurde woning een studentenpand of studentenhuis? Wat de aard van het verhuur ook is, er is altijd de mogelijkheid het goed en snel te verkopen. Ook woningen met lage huuropbrengsten kunt u kosteloos bij ons aanmelden voor een vrijblijvend bod. Houdt er wel rekening mee dat een verhuurd huis met een lage huur, minder oplevert dan een verhuurde woning met een relatief hogere huur. Echter zal rekening worden gehouden met de potentie! Daarom kunt u het beste een huis met huurder(s) aan een partij verkopen die goed bekend is met de ins en outs op gebied van particuliere woningverhuur.

Bij Huis verkopen aan makelaar kunnen wij alle voordelen aanbieden van andere verkoopmogelijkheden op één plek. U betaalt geen makelaarskosten, u hoeft geen tijd te steken in het opknappen van uw woning en foto’s te maken voor de verkoop en u hoeft niet in een langdurig verkooptraject te staan. Neem vooral vrijblijvend contact op en ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. 

Duinzigt Den Haag
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?