VERKOOP JE HUIS VANDÁÁG AAN DE MAKELAAR!

Wil je direct je huis te koop zetten zonder een makelaar?

Wil je direct je huis te koop zetten zonder een makelaar? De kosten van een makelaar zijn tegenwoordig belachelijk hoog en door verschillende platformen kan je gemakkelijk zelf uw huis verkopen. Tegenwoordig hoef je je huis helemaal niet meer te koop zetten, want wij zijn de makelaar waaraan je jouw woning direct aan kunt verkopen. Zo bespaar je jezelf een hoop tijd, moeite en onzekerheid. Bij ons ontvang je namelijk al binnen 24 uur een bod op jouw woning. Aan de hand van de staat van onderhoud, type woning en onlangs verkochte woningen weet je direct wat jouw woning waard is.

Wat doen wij met jouw huis nadat we hem gekocht hebben?

Wij kopen woningen om zo het gehele jaar door over voldoende woningaanbod te beschikken voor onze klanten. Elke woning is anders, dus per situatie kijken we wat we met de woning gaan doen. Bij een woning is een slechte staat zorgen we ervoor dat het huis weer verkoopbaar met zonodig een verbouwing en bieden we hem weer aanbieden binnen ons klantenbestand aan particuliere woningkopers. Is de woning al in goede staat dan bieden we hem direct aan onze klanten. Dit zijn veelal particuliere kopers zoals gezinnen die op zoek zijn naar een koopwoning. Betreft het weer een appartement in de lagere prijsklasse dan bieden we deze weer aan onze verhuurklanten aan. Zo weten we voor elke woning weer een nieuwe bewoner gelukkig te maken.

Hoe werkt het?

 1. Laat je gegevens achter op onze website.
 2. Wij nemen contact op om een vrijblijvend bod voor te bereiden.
 3. We komen langs voor een bezichtiging om de waarde te bepalen.
 4. Na bezichtiging, werken we de woning uit en ontvang je van ons het bod.
 5. Bij akkoord, wordt de koopovereenkomst opgesteld en is jouw woning verkocht!
 6. De overdracht van de woning vind plaats bij de notaris. Neem de sleutel mee en je ontvangt de gelden direct vanaf de notaris op jouw rekening.

Waarom je huis te koop aanbieden bij de makelaar?

 • Geen makelaarskosten maar wel de deskundigheid en het ontzorgen van de makelaar
 • Direct een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud of bouwkundig voorbehoud
 • De meest relaxte manier van je huis verkopen. Je kunt rustig blijven wonen tot je jouw nieuwe woning kunt betreden. Een uitgestelde levering is dus geen probleem.
 • Geen bezichtigingen, opruimen van je huis elke keer en foto’s van je kamers op internet
 • Geen verkoopstress en onzekerheden.
 • Binnen één week bij de notaris en de gelden op je rekening
 • Voor alle soorten woningen, ook in gedateerde staat of achterstallig onderhoud
Makelaars die huizen opkopen

Wat wij voor u kunnen betekenen

Er zijn dus verschillende manieren om zonder makelaar uw huis te verkopen. Huis verkopen aan makelaar biedt alle voordelen aan van alle mogelijkheden om een huis te verkopen op één plek. U betaalt geen makelaarskosten, u hoeft geen tijd te steken in het opknappen van uw woning en foto’s te maken voor de verkoop en u hoeft niet in een langdurig verkooptraject te staan. Neem vooral vrijblijvend contact op en ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?