Huis verkopen aan een makelaar Noord-Holland

Snel je huis verkopen aan een makelaar in Noord-Holland? Wij ontzorgen je! Een huis verkopen heeft tijd nodig, dat weet iedereen. Je moet het huis instapklaar maken, foto’s laten maken en bezichtigingen houden. Zodra er een potentiële koper is gevonden kan het nog wekenlang duren voordat de betaling rond is, omdat er vaak een hypotheek bij komt kijken. Maar wat als de verkopen van je woning veel sneller kan? 

De makelaar in Noord-Holland biedt een snel verkoopproces waarbij jij binnen één week je huis al kunt verkopen. Zelfs zonder bezichtiging kopen wij alle soorten huizen zoals studio’s, klushuizen en verhuurde woningen.

Over de vastgoedmakelaar in Noord-Holland

Je huis verkopen aan de makelaar in Noord-Holland is een goed idee. Wij kopen namelijk direct jouw woning, er hoeven dus geen bezichtigingen plaats te vinden of opknapbeurten gedaan te worden. Als verkoopmakelaar in Noord-Holland kopen wij woningen direct bij de eigenaar. Je kunt al binnen één week verhuizen omdat er veel onderdelen van het verkoopproces wegvallen. Dit scheelt een hoop tijd en geld. Wij kopen dan ook woningen in allerlei staten, zelfs als het een flinke opknapbeurt nodig heeft. Elk type woning is welkom bij ons, wij doen graag een bod.

Voordelen van de verkoopmakelaar in Noord-Holland

Heb je jouw droomwoning gevonden en wil je zo snel mogelijk verhuizen? Of wil je misschien verhuizen naar het buitenland en wil je spoedig van je woning af? Dan is het verkopen van je appartement aan de makelaar in Noord-Holland een zeer goed idee. Bij ons kan iedereen terecht, wij bieden een passende prijs en na een week is alles rond. Zo kan jij gaan en staan waar je wilt! Omdat er geen sprake is van voorbehoud financiering hoef je niet te wachten op de bank, je krijgt het bedrag snel op je rekening gestort.

Gauw verhuizen

Zodra je het bod hebt aangenomen is het tijd om te verhuizen. Alles kan zo snel gaan, de ene dag zit je nog in je oude huis en de andere dag zit je in je nieuwe droomwoning! Pak je spullen in en ga voor een nieuw avontuur. Wij helpen je graag met het versnellen van je verkoopproces zodat jij sneller kunt genieten. Onze makelaars zijn ook werkzaam in de regio Hoorn, Volendam en Zaandam. Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?

Wij zijn in heel Noord-Holland actief

Wij zijn in geheel Noord-Holland actief. Of het om Alkmaar, Haarlem, Purmerend, Enkhuizen of Den Helder gaat. Het maakt voor huisverkopenaanmakelaar.nl niet uit waar in Noord-Holland woont. Wij doen altijd binnen een dag een bod zonder voorberhoud van financiering op uw huis. Ongeacht de staat van onderhoud en zelfs als er sprake is van verhuur of belegging.