Huis verkopen

VERKOOP JE WONING GOED DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Ontvang vandaag nog gratis een vrijblijvend bod op uw woning. Ons bod is zonder financieringsvoorbehoud en dit levert direct zekerheid op voor u! En mocht u van een verkoop afzien, dan bent u uiteraard van harte welkom mocht u zich bedenken! Veel van onze klanten komen na enkele weken op het besluit terug om de situatie nog even aan te kijken. Dit is normaal en ons bod is altijd 2 maanden geldig. Uiteraard behoudt iedere partij het recht om tot de ondertekening van het verkoopcontract doorgang niet te laten plaatsvinden. U zit dus nergens aan vast tot dat u helemaal akkoord bent gegaan met de voorwaarden, die u grotendeels zelf bepaald!

Snelle en directe verkoop van uw huis aan de makelaar koopcontract?

Wilt u uw woning aan Huisverkopenaanmakelaar.nl verkopen, maar heeft u nog vragen of wenst u bepaalde informatie te ontvangen? Dat kan! Neem daarom in dit geval altijd eerst even contact met ons op. Bel ons op of stuur een e-mail. Op onze contactpagina kunt u alle beschikbare contactmogelijkheden op een rij bekijken om met ons in contact te komen.

Directe zekerheid

Bij huisverkopenaanmakelaar.nl ontvangt u binnen een werkdag een marktconform bod zonder voorbehoud van financiering. Dit houdt in dat u direct weet voor hoeveel u het huis kunt verkopen. En in tegenstelling tot een reguliere verkoop, hoeft u geen bezichtigingsronde te organiseren. Wij kunnen zelfs voordat wij mogelijk langskomen, een bod uitbrengen op afstand. Zo weet u waar u aan toe bent, zonder uw woning helemaal klaar te hoeven maken.

Waarom verkopen aan huisverkopenaanmakelaar.nl:

Ontvang vandaag nog een gratis bod zonder voorbehoud van financiering

Bod op afstand zonder bezichtiging behoort tot de mogelijkheden

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Voor alle soorten huizen en ook voor renovatie- of kluswoningen

Ons bod verplicht u tot niets!

Hillegersberg

Landelijk actief

Alle soorten woningen door heel Nederland kunt u bij ons aanmelden voor een gratis en vrijblijvend bod. Wij zijn actief in alle provincies en kunnen op ieder type woning of vergelijkbaar vastgoed een bod zonder voorbehoud van financiering uitbrengen.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?

Landelijk actief! Onder andere:

Alle soorten woningen door heel Nederland kunt u bij ons aanmelden voor een gratis en vrijblijvend bod. Voorbeeld plaatsen waar wij recentelijk actief zijn geweest: HoornPijnackerBarendrechtHoogvliet-RotterdamMaassluisWaddinxveenVoorschotenBergschenhoekWateringenRozenburgDe LierMontfoortHoek van HollandRhoonPoortugaal of Pernis.

Plaatsen waar wij recent zijn langs geweest