• 24/7 Geopend & Bereikbaar
  • Geen makelaarskosten of courtage
  • Direct zekerheid

Huis verkopen?

Verkoop uw huis direct aan de makelaar!

Huis verkopen Amsterdam

Uw huis verkopen in of rondom Amsterdam? Verkoop uw huis direct aan de makelaar! Huisverkopenaanmakelaar.nl koopt alle soorten woningen in Amsterdam-Noord, Amsterdam-West, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid en in het Centrum. In alle delen van Amsterdam kunnen wij uw huis direct overnemen. En via ons betaald u geen courtage of andere verborgen kosten. Wij bieden u een transparante dienstverlening en op basis van een versnelde waardebepaling kunnen wij u binnen enkele uren een marktconform bod geven. Hiervoor dient u uw adres aan ons door te geven. Mogelijk vindt er een inspectie plaats, afhankelijk van de aard van de woning. In sommige gevallen is een bezichtiging niet mogelijk, bijvoorbeeld indien er sprake is van onderverhuur.

Direct zekerheid

Omdat ons bod zonder voorbehoud van financiering is, bieden wij u dus de directe zekerheid waar u mogelijk naar zoekt. Mogelijk bent u toe aan die zekerheid en dat kan natuurlijk verschillende redenen hebben. In de praktijk bieden wij zonder voorbehouden. Bij twijfel vindt er een inspectie plaats, maar kunt u wel alvast op de hoogte worden gebracht wat wij ervoor zullen geven. Dit noemen wij dan onder voorbehoud van bezichtiging. Een van onze vastgoedspecialisten wilt dan puur zien of alles overeen komt met de omschrijving, foto’s en of er extreme gebreken zijn. 

U kunt natuurlijk voor een makelaar die puur op basis van een vaste vergoeding werkt.

Wat is belangrijk voor u?

Bij het in handen nemen van een verkoopmakelaar wordt een courtage doorgegeven. Hierin zitten kosten van plaatsing op Funda, of het maken van foto’s of video verwerkt in deze courtage. Als u echter zelf gaat verkopen, dan dient u deze kosten zelf te bekostigen. Uiteraard zal de totaalsom lager uitvallen, maar u mist dan wel de kennis en ervaring van de makelaar. Maar als u voldoende kennis heeft van vastgoed, dan kunt u het wel zelf uitvoeren. Maar kosten heeft u uiteraard altijd! Zonder goede foto’s of Funda plaatsing mist u de juiste exposure.

Naast de kosten van de promotie, dienstverlening van de makelaars en andere zaken, dient u ook kosten te maken om bijvoorbeeld uw woning verkoopklaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan het verven of behangen van uw huis. Ook dit kost geld. Een opkoper zal hier minder moeilijk over doen, waar een reguliere particuliere koper wellicht juist heel moeilijk zal doen over de afwerking.

Over Huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Over Huisverkopenaanmakelaar.nl

  • Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's
  • Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!
  • Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

Wat kunt u verwachten?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

Bod aanvragen
U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.
Onderhandeling
Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?
Overdracht bij notaris
Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?