Verhuurd huis verkopen

Een verhuurd huis verkopen kan normaal gesproken behoorlijk lastig zijn. Een huis met huurder is voor een particulier die op zoek is naar een nieuwe woning bijvoorbeeld niet interessant. Een verhuurde woning zul je dus echt aan een specifieke doelgroep moeten verkopen. Wil jij snel een huis in verhuurde staat verkopen? Dan kunnen wij je ontzorgen. Wij kunnen de woning namelijk zonder bezichtiging van je overkopen. Omdat wij de woning zelf overnemen, hoeven we de woning niet te promoten en betaal je geen makelaarskosten. Bovendien zal er daarom ook nooit sprake zijn van financieringsvoorbehoud en krijg je direct zekerheid. Wanneer je akkoord gaat met ons bod, dan kunnen we de verkoop van de verhuurde woning binnen enkele dagen afronden bij de notaris.

Wij helpen je ieder soort huurhuis verkopen

Wij kunnen daadwerkelijk iedere verhuurde woning overnemen. Zo kunnen we studentenhuizen overnemen, maar beperken we ons zeker niet alleen tot woningen die verhuurd worden aan studenten. Ook wanneer je momenteel problemen ervaart met je huurders en het huurhuis om die reden wilt verkopen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij doen je meteen een goed bod, zodat jij snel van het huurhuis af bent.

Neem snel contact op voor een goed bod

Wil jij snel een goed bod op een huis met huurder erin? Neem dan snel contact met ons op, zodat we je snel een bod kunnen doen. Een bezichtiging is in de meeste gevallen niet eens nodig.

Waarom je huurhuis aan ons verkopen?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom jij je woning zou willen verkopen. Wellicht heb je niet meer de tijd om het huurhuis te onderhouden of ervaar je problemen met de huurders. Of je hebt het idee dat dit het perfecte moment is om je woning te verkopen vanwege de huidige woningmarkt. Wat je reden ook is om de woning te verkopen, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij doen je snel een goed bod en kunnen dezelfde week nog met je naar de notaris om de verkoop af te ronden. Wij zijn bereid om in de woning te investeren en het maakt ons dus niet uit wanneer er sprake is van bepaalde gebreken.

Scheveningen Den Haag
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?