ZELF JE APPARTEMENT VERKOPEN ZONDER MAKELAAR

Verkopen Zonder Makelaar

Wil je zelf je appartement verkopen zonder een makelaar? Het verkopen van een appartement is tegenwoordig niet heel moeilijk meer met de komst van het internet. Waarom zou je dan nog duizenden euro’s aan makelaarskosten besparen als het ook zelf kan.

Wij zijn een van de weinige makelaars in Nederland waaraan je zelf je appartement kan verkopen zonder een makelaar te hoeven inschakelen. Wij kopen appartementen namelijk zelf aan. Zo bespaar je de kosten van een makelaar en bovendien bespaar je jezelf een langdurig en onzeker makelaarstraject met bezichtigingen en onzekere biedingen.

Bij ons ben je namelijk direct verzekerd van een marktconform bod zonder enig voorbehoud. Tevens kun je net zo lang in de woning blijven wonen tot je jouw nieuwe woning kunt betreden.

Waarom kopen wij als makelaar zelf appartementen aan

Wij kopen appartementen zodat we het gehele jaar door over genoeg aanbod beschikken voor onze klanten. Zo beschikken wij het gehele jaar door over geschikte appartementen voor de verkoop en verhuur. Wij kopen namelijk ook zelf appartementen voor onze verhuur klanten. Deze worden na aankoop verhuurd aan gezinnen die op zoek zijn naar een huurwoning. Zo hebben wij dus voor elk appartement de juiste bestemming.

ZELF EEN APPARTEMENT VERKOPEN ZONDER MAKELAAR

Zelf een appartement verkopen zonder makelaar

De Mogelijkheden Voor U Als U Goed & Snel Wilt Verkopen

Wat zijn de mogelijkheden wanneer je zelf je appartement wilt verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar? Naast een directe verkoop kun je er natuurlijk ook voor kiezen om je appartement op marktplaats of op facebook te zetten. Op marktplaats ben je slechts geringe advertentiekosten kwijt en op facebook kun je het plaatsen op marketplaces. Het verschil tussen het direct verkopen aan de makelaar en het zelf online verkopen is dat er bij ons geen onzekerheden bestaan. Bij ons zijn er geen voorbehouden en nemen wij alle verborgen verbreken op ons. Wat is dan het voordeel van zelf verkopen online? Wanneer je zelf online je appartement gaat verkopen zonder hiervoor een makelaar in te schakelen kan het zijn dat iemand boven je gevraagde prijs bied. Dit is bij ons niet het geval. Wij bieden alleen de marktwaarde die wij toekennen voor jouw appartement. Echter kan het ook zijn dat jouw appartement niet courant is en mensen onder gaan bieden in slechtere tijden. Dit doen wij niet. Wij bieden altijd een vaste prijs voor jouw appartement na het opstellen van een waardebepaling.

Hoe kan ik mijn appartement zelf verkopen aan jullie?

Laat je gegevens achter op onze website en wij nemen contact op voor een vrijblijvende waardebepaling. Na het uitbrengen van een bod kun je bij interesse akkoord gaan.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling