• 24/7 Geopend & Bereikbaar
  • Geen makelaarskosten of courtage
  • Direct zekerheid

Verhuurde woning verkopen

Verkoop zonder te laten bezichtigen!

Verhuurde woning verkopen?

Wilt u een verhuurde woning huis verkopen inclusief de huurders? Bent u bang dat ze niet meewerken aan een bezichtiging of kijkt u daar tegen op? Huisverkopenaanmakelaar.nl koopt óók verhuurde huizen met de huurder erin. Het is namelijk mogelijk het huis te verkopen zonder bezichtiging. Dat vindt u nergens! Uiteraard wensen wij om het huis te kunnen bekijken, maar op afstand is het wel mogelijk om het toch aan ons te verkopen.

Verkopen zonder bezichtiging mogelijk in uitzonderlijke situaties

Heeft u problemen met de huurder? Een (klein) conflict of onenigheid? Wij helpen u het verhuurder huis met huurder te verkopen tegen gunstige voorwaarden! En dat zonder te hoeven bezichtigen. Uiteraard kan het niet in álle situaties, maar in 90% van de gevallen kunnen wij gewoon het huis kopen zonder een bezichtiging. Laat het wel vooraf weten wat de huidige situatie is en uiteraard ook uw wensen.

Van studentenpand tot los verhuurd aan gezin of andere particulieren

Alle soorten verhuurde woningen

Betreft het een verhuurde woning aan een gezin, koppel of alleenstaand persoon? Of betreft de verhuurde woning een studentenpand of studentenhuis? Wat de aard van het verhuur ook is, er is altijd de mogelijkheid het goed en snel te verkopen. Ook woningen met lage huuropbrengsten kunt u kosteloos bij ons aanmelden voor een vrijblijvend bod. Houdt er wel rekening mee dat een verhuurd huis met een lage huur, minder oplevert dan een verhuurde woning met een relatief hogere huur. Echter zal rekening worden gehouden met de potentie! Daarom kunt u het beste een huis met huurder(s) aan een partij verkopen die goed bekend is met de ins en outs op gebied van particuliere woningverhuur.

Werkwijze huisverkopenaanmakelaar.nl

  1. U ontvangt gratis een vrijblijvend bod met voorbehoud van bezichtiging
  2. Binnen een werkdag kan een woningopname of bezichtiging plaatsvinden
  3. U heeft alle tijd en rust na te denken om in te gaan op ons bod
  4. Na akkoord worden de overeenkomsten getekend
  5. Overdracht vindt plaats bij de notaris en het geld wordt een werkdag erna gestort op uw rekening en/of de rekening van de hypotheekverstrekker

Over Huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Over Huisverkopenaanmakelaar.nl

  • Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's
  • Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!
  • Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

Wat kunt u verwachten?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

Bod aanvragen
U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.
Onderhandeling
Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?
Overdracht bij notaris
Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?