Huis verkopen zonder makelaar tips

Verkoop direct aan de opkopende makelaar zonder makelaarskosten. Vraag direct een gratis en vrijblijvend bod aan op uw woning. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden!

Waarom kiezen voor een opkopende makelaar?

U bent hier:   Home / Huis verkopen / Zonder makelaar tips

Wil jij je huis verkopen zonder makelaar, dan hebben wij een aantal tips voor je. Je huis verkopen zonder Funda en dus zonder hulp van een verkoopmakelaar is prima mogelijk. Het voordeel hiervan is dat je geen makelaarskosten betaalt. Het volledige bedrag van de verkoop van je woning kun je zo dus in eigen zak steken. Lees dus snel de tips om zelf je huis te verkopen als jij het niet ziet zitten om makelaarskosten te betalen.

Neem direct contact op met een potentiële koper

We kunnen je aanraden om zelf een bord in de tuin te plaatsen of om je huis aan te bieden op je Facebook-pagina. Met die tips om zelf je huis te verkopen kom je echter niet ver. Wil jij je huis verkopen zonder Funda of verkoopmakelaar, dan zul je echter wel in contact moeten komen met een potentiële koper. Je kunt in dit geval het best een opkoper benaderen. Een opkoper kan meteen een bod doen op jouw woning. Zo hoef je dus geen langdurig verkooptraject te doorlopen. De verkoop is al snel rond en je hoeft dus ook niet lang te wachten met verhuizen.

Wij doen direct een goed bod op je woning

Schakel jij liever geen verkoopmakelaar in en wil je zeker zijn van een snelle verkoop? Neem dan contact met ons op en ontvang direct een vrijblijvend bod op je woning. Je bepaalt helemaal zelf of je akkoord gaat met ons bod of niet.

De verschillen tussen de makelaar en opkoper

Een makelaar helpt je om je woning te verkopen, terwijl een opkoper je direct een goed bod doet. Zo betaal je geen makelaarskosten en kun je de woning dezelfde week vaak nog overdragen bij de notaris. Een opkoper kan bovendien een bod doen op ieder soort woningen. Heeft een woning gebreken of wordt de woning nog verhuurd, dan is dit voor een particulier vaak niet interessant. De opkoper maakt dit echter niets uit, omdat een opkoper bereid is om in de woning te investeren. Nog een belangrijk voordeel van de opkoper is dat je de woning niet onder voorbehoud hoeft te verkopen. Verkoop je een woning aan een particulier, dan moet je vaak nog maar aanzien of deze de financiering rond krijgt. Met een opkoper is dat nooit het geval.

Kenmerken directe verkoop aan opkopende makelaar

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?