Tarief verkoopmakelaar

Ga je je woning verkopen, dan dien je ook rekening te houden met de kosten die hierbij komen kijken. Zo zal een percentage van het verkoopbedrag naar de makelaar gaan. De kosten die je betaalt kunnen behoorlijk verschillen per makelaar. Bij huisverkopenaanmakelaar.nl kun je echter uitgaan van een goedkoop tarief verkoopmakelaar. Door onze uitzonderlijke manier van werken kunnen wij als verkoopmakelaar voordelige diensten aanbieden.

Wat is het gemiddeld tarief van een verkoopmakelaar?

Het verschilt per verkoopmakelaar hoe hoog de makelaarskosten zullen zijn. Er zijn namelijk veel schommelingen te zien in het percentage. Gemiddeld kunnen we stellen dat 1% van het verkoopbedrag naar de makelaar gaat. Toch komt het vaak genoeg voor dat makelaars zeker het dubbele bedrag vragen. Zo ben je duizenden euro’s kwijt aan makelaarskosten. Het is daarom erg belangrijk dat je een makelaar inschakelt met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Als je een verkoopmakelaar met een laag tarief zoekt, dan zit je bij huisverkopenaanmakelaar.nl aan het juiste adres.

Huisverkopenaanmakelaar.nl: goedkoop tarief verkoopmakelaar

Het laagst mogelijk tarief voor een verkoopmakelaar vind je bij huisverkopenaanmakelaar.nl. Bij ons betaal je namelijk helemaal geen makelaarskosten. Doordat wij direct een goed bod op je woning doen is promotiewerk overbodig, en ben je ons dus ook geen kosten verschuldigd. Je ontvangt meteen een bod op je woning: zonder een enkele bezichtiging kun jij je woning verkopen. Hierdoor wordt het verkooptraject aanzienlijk versnelt en ben je slechts binnen een paar weken je woning kwijt. Bij huisverkopenaanmakelaar.nl kun je dus altijd uitgaan van het laagst mogelijke tarief voor een verkoopmakelaar.

Snel en voordelig je huis verkopen? Zo gedaan!

Als je huisverkopenaanmakelaar.nl als verkoopmakelaar inschakelt ben je altijd verzekerd van een snelle verkoop zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Graag gebruik maken van onze diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een mailtje. We komen dan zo snel mogelijk bij je langs om je woning te inspecteren. Ook zullen we direct een bod uitbrengen op je pand. Uiteraard is het uitbrengen van het bod ook geheel gratis. Bij een akkoord zullen we direct de verkoop in gang zetten zodat je binnen de kortste keren je woning verkocht hebt, zonder dat je ergens aan vastzit.

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?