Bedrijfspand verkopen zonder makelaar

Een bedrijfspand verkopen zonder makelaar? Ja, dat is prima mogelijk. Dit kan door zaken met ons te doen. Wij als verkoopmakelaar zijn specialist in het opkopen van woningen en bedrijfspanden, zoals wij zeker ook in jouw appartement geïnteresseerd zijn. Door zaken met ons te doen, win je tijd en bespaar je kosten. En dat zal elke eigenaar van een bedrijfspand toch echt als muziek in de oren klinken. 

Gebreken aan het bedrijfspand spelen bij ons slechts een bijrol

Verkoop jij jouw bedrijfspand aan ons, dan spelen eventuele gebreken aan het pand voor ons een bijrol. Wij zijn namelijk geïnteresseerd in elk bedrijfspand. Ongeacht de staat dus en ook als er nogal wat aan het pand moet gebeuren. Zelfs als er sprake is van een kluspand zijn wij altijd oprecht geïnteresseerd. Kies je voor ons, dan kies je met name voor snelheid. Bied jij jouw huis of bedrijfspand te koop aan namelijk, dan is een bezichtiging in veel gevallen niet nodig. Ook over het bod dat je op het bedrijfspand krijgt, hoef jij je geen zorgen te maken. Wij leggen altijd een marktconform en dus eerlijk bod neer. En als je akkoord gaat, dan kunnen we altijd snel zaken doen. Soms zelfs binnen een week al. 

Wij werken snel en zijn zeer flexibel

Wat ook tijdbesparend werkt is, is dat jij je nooit zorgen hoeft te maken over de financiering. Zoiets als verkoop onder voorbehoud van financiering komt in ons woordenboek niet voor bijvoorbeeld. Kies je ervoor om jouw bedrijfspand aan ons te verkopen, dan kies je bovendien voor een grote mate van flexibiliteit. Dat wil zeggen dat we samen kunnen overleggen wanneer er sprake is van een definitieve verhuizing. Door zaken met ons te doen, hoef jij ook al niet wakker te liggen van zoiets als verborgen gebreken. Dat alles samen maakt het zeer prettig zaken met ons doen. Wil jij dus snel van jouw bedrijfspand af, dan doe je er verstandig aan om vandaag nog contact met ons op te nemen! Dan zou het zomaar eens kunnen zijn dat jij al binnen zeven dagen van jouw bedrijfspand af kunnen zijn. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen