U bent hier:   Home  / Bod uitbrengen op een huis zonder makelaar

Bod uitbrengen op een huis zonder makelaar

Als jij jouw huis graag snel wilt verkopen, dan is het maar beter om zaken met ons te doen. Wij laten zien dat een bod uitbrengen op een huis zonder makelaar prima mogelijk is. Je kunt ons zien als een verkoopmakelaar, waarbij onze specialiteit het opkopen van woningen is. Door zaken met ons te gaan doen, kun je vooral heel erg veel tijd besparen en kun je in de regel snel van jouw huis afkomen. 

Geen bod onder voorbehoud van financiering

Als je kiest voor onze diensten, dan kies je vooral voor directe zekerheid. Dat wil zeggen dat als wij een bod uitbrengen, dat bod staat en zeker is. Je krijgt dus niet te maken met zoiets als een bod onder voorbehoud van financiering. Dat zal iedereen die graag zijn huis wil verkopen als muziek in de oren klinken. Het bespaart je bovendien slapeloze nachten en al evenveel stress. Als verkoopmakelaar zijn wij geïnteresseerd in elk huis en elk appartement. Daarbij stellen we ons altijd flexibel op. Dat wil zeggen dat als je jouw huis aan ons verkoopt, jij zelf kunt bepalen wanneer je precies wilt gaan verhuizen.

Verborgen gebreken spelen geen rol bij de verkoop

Nog iets; mocht jij jouw woning aan ons verkopen, dan hoef je niet wakker te liggen van verborgen gebreken die eventueel later aan de orde komen. Ook dat bespaart je erg veel stress. Verder is het zo dat wij in elke woning geïnteresseerd zijn. Het maakt voor ons niet uit of er sprake is van achterstallig onderhoud, een klushuis of er sprake is van een verouderd huis. Dat betekent dus dat je ongeacht de staat van het huis jouw woning aan ons aan kunt bieden.

Jouw woning al binnen een week verkocht

Wat ook al erg belangrijk is, is het feit dat wij altijd een goed bod op jouw huis doen. En kun jij je vinden in dat bod, dan kunnen we zeer snel tot zaken komen. Sterker nog, dan kunnen wij jouw woning al binnen zeven dagen van jou overnemen. Zijn dit zaken die jou aanspreken? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Dan is de kans groot dat jouw huis snel verkocht is. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen