Courtage makelaar aftrekbaar

Als jij een makelaar in de arm neemt, dan krijg je uiteraard altijd te maken met makelaarskosten, ook wel courtage genoemd. In veel gevallen is het courtage makelaar aftrekbaar, iets waar onze specialisten je echt alles over kunnen vertellen. Wil je weten of het courtage makelaar aftrekbaar is en hoe je zo snel mogelijk van jouw huis af kunt komen? Dan is het erg verstandig om vandaag nog contact met ons op te nemen. Wij kunnen je ontzettend snel van dienst zijn en je woning kan al binnen één week verkocht zijn.

Snelheid en een goede en eerlijke prijs voor jouw huis

Ongeacht welk type woning je ook wilt verkopen, wij zijn altijd oprecht geïnteresseerd. Of het nou een leegstaande woning is, een huis met huurder of een tussenwoning: bied ons jouw woning aan. Nadat we contact hebben gehad kun je van ons al heel snel een bod op jouw huis verwachten. De geboden snelheid gaat overigens nooit ten koste van de geboden prijs. Wij bieden namelijk altijd een eerlijke en marktconforme prijs voor jouw huis. In bepaalde gevallen is het via ons mogelijk om binnen een tijdspanne van een week jouw huis te verkopen en dat dus tegen een altijd eerlijke prijs. 

Het hoeft dus helemaal niet lang te duren om een huis voor een goede prijs te verkopen. Mits je natuurlijk de juiste makelaar inschakelt. En die juiste makelaar, dat zijn wij! Zeker als jij snel van jouw huis af wilt en liever niet maanden in onzekerheid wilt blijven of jouw huis al dan niet verkocht wordt. Wil jij snel een goed bod op je woning ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Is courtage makelaar aftrekbaar?

Wil je het antwoord op de vraag is courtage makelaar aftrekbaar en zoek je een makelaar die ervoor kan zorgen dat je bij wijze van spreken volgende week jouw huis al verkocht hebt, dan doe je er zeer verstandig aan om ons te bellen. Waar wij als makelaar om bekend staan, is de geboden snelheid. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om jouw huis zonder bezichtiging aan ons te verkopen. Kies je voor ons, dan krijg je bovendien niet te maken met zoiets als verkoop onder voorbehoud van financiering. Daardoor kan alles veel sneller afgehandeld worden.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?