Courtage verkoopmakelaar

Door huisverkopenaanmakelaar.nl kun je altijd voor een goede prijs je woning verkopen. Door ons als makelaar in te schakelen ben je altijd voordelig uit en hoef je geen hoge kosten te betalen. Dit komt omdat een courtage bij ons niet van toepassing is. Benieuwd wat een courtage is en hoe de afwezigheid hiervan tot meer voordelen leidt? Lees dan hieronder verder.

Wat houdt een courtage verkoopmakelaar in?

huisverkopenaanmakelaar.nl gaat net even wat anders te werk dan de gemiddelde makelaar. Dit zie je ook terug in ons verdienmodel. De meeste makelaars verdienen aan de hand van courtages. Onder courtage verstaan we de vergoeding die een makelaar ontvangt bij de verkoop van een woning, oftewel makelaarskosten. Door onze bijzondere manier van werken is het voor jou niet nodig om deze courtage makelaar te betalen. Hierdoor liggen je kosten aanzienlijk lager bij ons vergeleken met een doorsnee makelaar.

Courtage niet nodig bij huisverkopenaanmakelaar.nl

Door met ons in zee te gaan hoef je dus geen makelaarskosten te betalen. Dit komt omdat deze kosten zijn verbonden aan de promotie van je woning. De makelaar promoot je woning om zo meer bezichtigers te trekken. Bij ons is deze promotie echter niet nodig, want wij kunnen je woning verkopen zonder een enkele bezichtiging. We doen namelijk direct een goed bod op je pand zodat je geen lang proces vol bezichtigingen hoeft te doorlopen. Hierdoor heb je direct je woning verkocht voor een goede prijs én hoef je geen courtage te betalen aan huisverkopenaanmakelaar.nl.

Zonder courtage verkoopmakelaar snel je woning verkocht

Als verkoopmakelaar maken wij het mogelijk om je woning op korte termijn te verkopen. Je ontvangt direct een goed bod zodat je niet maandenlang met stress hoeft te kampen. Bovendien bieden we je veel zekerheid, omdat je woning kan worden verkocht zonder voorbehoud van financiering. De financiering zal dus altijd rondkomen, je hoeft je geen zorgen te maken dat de verkoop wordt afgebroken. 

Andere voordelen van huisverkopenaanmakelaar.nl is dat we je helpen met de verkoop van allerlei soorten panden. Niet alleen huizen, maar ook appartementen, leegstaande panden en verhuurde woningen. Neem contact met ons op als je graag meer informatie ontvangt over onze diensten!

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?