Disclaimer voor huisverkopenaanmakelaar.nl

Op deze pagina vindt u de disclaimer van , zoals deze beschikbaar is gesteld door Huisverkopenaanmakelaar.nl. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Huisverkopenaanmakelaar.nl is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website te hergebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Huisverkopenaanmakelaar.nl.

Geen garantie op juistheid

Indien van toepassing:

Voor de informatie, tarieven en prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde informatie. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Huisverkopenaanmakelaar.nl te mogen claimen of te veronderstellen.

Huisverkopenaanmakelaar.nl streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande medeling.  Huisverkopenaanmakelaar.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige increase your page views/user staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Geen rechten ontleend aan informatie op de website

Aan de informatie en content, waaronder teksten/afbeeldingen/video’s, kunnen geen rechten aan worden ontleend. Huisverkopenaanmakelaar.nl probeert de informatie op de website zo correct mogelijk en actueel te houden. Het kan voorkomen dat informatie op de website niet volledig of juist is. Als vastgoedbedrijf vragen wij daarom om informatie altijd bij ons te verifiëren. Contact opnemen kan per e-mail via info@huisverkopenaanmakelaar.nl of door te bellen naar 085-401 7898.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van Huisverkopenaanmakelaar.nl op deze pagina.

U kunt natuurlijk voor een makelaar die puur op basis van een vaste vergoeding werkt.

Wat is belangrijk voor u?

 

Echter is het vaak beter om de makelaar een extra beloning te geven. Dit kan enerzijds in de vorm van een procentuele beloning, maar ook een vast bedrag. Hierbij kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van drempelwaardes. Of u bewust kiest voor een makelaar met een vast bedrag of variabele beloning hangt mede af van het antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe lastig zal het worden om een hoge verkoopprijs te realiseren? Denk bijvoorbeeld aan het verkopen van een huis met gebreken of een huis op een bijzondere locatie
  • Verwacht u dat de makelaar met een extra inspanning een hogere verkoopprijs zal realiseren? En hoe hoog zijn de mogelijke fluctuaties van een snelle verkoop versus een wellicht iets langere of lastigere verkoop?
  • Er zijn uiteraard nog veel meer aspecten. Denk bijvoorbeeld aan de locatie: is de locatie erg geliefd?

Uiteindelijk bepalen makelaars zelf het verkoopvoorstel, maar u bepaalt met welk voorstel u akkoord gaat. U kunt natuurlijk ook samen met de makelaar het voorstel bespreken en enigszins aanpassen. Er zijn genoeg makelaars die volledig flexibel zijn betreft het bepalen van de uiteindelijke courtage.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?