Verkoop direct je flat aan de makelaar

Flat verkopen

Snel je flat verkopen zonder langdurig verkooptraject? Wij zijn de makelaar waaraan je direct jouw flatwoning kunt verkopen. Geen zin in een langdurig verkoopproces en hoge makelaarskosten, maar wel direct een marktconform bod ontvangen? Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvend bod op jouw flat. Zo voorkom je onzekerheden en verkoopstress en kun je rustig op zoek naar een nieuwe woning. Ons bod op jouw flat is namelijk altijd zonder financieringsvoorbehoud en andere voorbehouden. Zo ben je direct verzekerd dat de flat ook daadwerkelijk verkocht is en hoef je verder niet af te wachten. Wij kopen zowel goed onderhouden als slecht onderhouden flats aan. Dus ook met achterstallig onderhoud kun je bij ons terecht.

Appartement in flat verkopen

Bij ons kun je dus zowel terecht wanneer je een grote flat als een klein flatwoning wilt verkopen. Zowel flats met een actieve als geen actieve vve en ook wanneer er onvoldoende kas in de pot zit en er een eigen bijdrage benodigd is omdat de reservefonds leeg is. Met elk type flat binnen Nederland kun je bij ons terecht voor het ontvangen van een bod op maat. Bij ons werken specialisten met veel kennis over de huidige woningmarkt en hoe deze zich ontwikkelt. Daarom komen wij altijd met een marktconform bod die past bij de woning eigenschappen van uw flat. 

Wat is mijn flat waard?

Wil je weten wat jouw appartement in je flat waard is? De waarde van een appartementsrecht is afhankelijk van de staat van onderhoud, de indeling, het type flat, de locatie en het afwerkingsniveau. Aan de hand van deze gegevens en de reeds verkocht appartementen in de omgeving kan zowel een waarde in leegwaarde als een waarde in verhuurde staat aan een flat worden toegekend. Wanneer de flat verhuurd is dan worden de huurinkomsten meegenomen om de verkoopwaarde van een flat te bepalen. Er is altijd ruimte om te onderhandelen over alle factoren van de verkoop van uw flat. U kunt ervoor kiezen om de de koopovereenkomst aan te passen zonder ontbindende voorwaarden of verder te onderhandelen over de prijs. Bij Huis verkopen aan makelaar is het u die alles bepaalt over de aard van de verkoop. 

Waarom jouw flatwoning verkopen aan de makelaar

  • Wij kopen flats in alle staten van onderhoud en door heel Nederland
  • Geen makelaarskosten maar wel de expertise van een makelaar
  • Directe verkoop zonder onzeker en stressvol makelaarstraject
  • Beste bod op jouw flat zonder enig voorbehoud
  • Inboedel dat niet meegaat kan achtergelaten worden
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?