Flexibele makelaar

Wij van huisverkopenaanmakelaar.nl maken het verkoopproces zo gemakkelijk mogelijk voor je. Snel je pand verkocht voor een goede prijs, zonder enige stress: dat is wat wij je kunnen bieden. We zien onszelf als flexibele makelaar en passen ons graag aan op jouw specifieke situatie. Of je nou een woning, leegstaand pand of appartement wil verkopen, wij staan altijd voor je klaar. 

Geen stress door flexibele makelaar

Verhuizen is een van de meest stressvolle zaken die er bestaat. Vooral het verkopen van je huis kan voor veel druk zorgen. Door met een flexibele makelaar in zee te, gaan kom je zorgeloos deze periode door. Je hoeft bij ons namelijk niet maanden te wachten op een goed bod, want wij komen direct bij je langs. We bekijken je pand en zullen direct een bod doen op je woning. Dit kost helemaal niets en zo heb je binnen de kortste keren je woning verkocht. Bovendien hoef je geen makelaarskosten te betalen en ben je zo nog voordeliger uit. 

Wij van huisverkopenaanmakelaar.nl zijn veel flexibeler dan de gemiddelde makelaar. Het is bijvoorbeeld een mogelijkheid om je woning te verkopen zonder voorbehoud van financiering, zodat wij je 100% kunnen verzekeren dat de verkoop vaststaat. Verder kan je je woning zonder bezichtiging verkopen als dat beter voor je uitkomt. Zo zie je maar dat wij als flexibele makelaar het beste met je voor hebben.

Neem contact op voor een bod op je woning

Wil je een vrijblijvend bod op je woning laten uitbrengen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Wij zullen dan zo snel mogelijk een goed bod op de woning uitbrengen! Je bepaalt zelf wat je vervolgens met ons bod doet.

Profiteer van alle voordelen van een flexibele makelaar

Graag profiteren van alle bovengenoemde voordelen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Via onze website kun je een aanvraag doen. We zullen spoedig op deze aanvraag reageren en snel een goed bod uitbrengen op je woning. Ook voor vragen of als je meer informatie wilt ontvangen, kun je ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken. 

Hieronder vindt je nogmaals alle voordelen van huisverkopenaanmakelaar.nl op een rijtje:

  • Direct een goed bod op je woning of pand
  • Allerlei soorten huizen worden door ons verkocht (o.a. leegstaand, studio’s, tussenwoningen en verhuurde panden)
  • Verkoop je woning zonder voorbehoud van financiering
  • Bezichtiging is niet nodig voor verkoop
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?