Gemiddelde courtage makelaar

Wij van huisverkopenaanmakelaar.nl onderscheiden ons van de gemiddelde courtage makelaar door onze unieke aanpak. We doen direct een goed bod op je woning om het verkooptraject te vergemakkelijken en te versnellen. Dit zorgt niet alleen voor minder stress, maar is ook een stuk voordeliger omdat je geen makelaarskosten hoeft te betalen. Benieuwd hoe wij precies te werk gaan en wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen? Hieronder vind je meer informatie over onze manier van werken.

Goedkoper uit bij huisverkopenaanmakelaar.nl dan bij de gemiddelde courtage makelaar

Zoals je hierboven kunt lezen bieden wij een voordelige service ten opzichte van de gemiddelde courtage makelaar. Wij zijn namelijk geen courtage makelaar, want wij gaan heel anders te werk. Als je je woning wilt verkopen ben je het begrip courtage vast wel eens tegengekomen, maar wat houdt het precies in? Laten we het je uitleggen. Courtage, ook wel makelaarskosten genoemd, is het bedrag dat je aan de makelaar betaalt als je woning succesvol is verkocht. De gemiddelde courtage makelaar brengt deze kosten in rekening voor het promotiewerk dat ze hebben uitgevoerd. Een goede promotie zorgt voor meer bezichtigers, wat de kans op een goede verkoopprijs verhoogd. 

Bij huisverkopenaanmakelaar.nl hoef je geen courtage te betalen. Het is bij ons namelijk overbodig om promotiewerk uit te voeren om zo bezichtigers te trekken. Bezichtigingen zijn in ons geval niet nodig, want wij brengen direct een bod uit op je woning of pand. Zo hoef je geen maandenlang traject aan te gaan met vele bezichtigers, wat vaak op niks uitloopt. Met ons als makelaar ontvang je meteen een goed bod en kun je zo snel je woning verkopen. Een snelle verkoop voor een goede prijs, zonder dat hier extra makelaarskosten aan verbonden zijn: dat is wat wij van huisverkopenaanmakelaar.nl jou kunnen bieden.

Voordelen die je niet zult krijgen bij een gemiddelde courtage makelaar

Niet alleen het verschil in kosten onderscheidt huisverkopenaanmakelaar.nl van de rest van de markt, want wij hebben nog veel meer voordelen te bieden. Bekijk onze onderstaande pluspunten:

  • Woning verkocht zonder voorbehoud van financiering
  • Ontvang meteen een goed bod op je woning of pand
  • Verkoop van allerlei soorten huizen: tussenwoningen, leegstaand, studio’s en appartementen
  •  

Wil jij snel een vrijblijvend bod op je woning ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat je snel een goed bod ontvangt!

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?