Gemiddelde kosten huis verkopen

Als je je woning gaat verkopen kun je niet alleen rekenen op winst. Er komen namelijk ook een aantal kosten bij kijken, zoals makelaarskosten. Een percentage van het verkoopbedrag gaat altijd na de makelaar. Dit percentage verschilt per makelaar en heeft veel invloed op de winst die je aan het verkoopbedrag overhoudt. Gelukkig brengt huisverkopenaanmakelaar.nl helemaal geen makelaarskosten in rekening en is het volledige bedrag voor jou. Benieuwd wat de gemiddelde kosten van een huis verkopen zijn bij huisverkopenaanmakelaar.nl? Hieronder vind je meer informatie over onze manier van werken. 

Gemiddelde kosten huis verkopen bij doorsnee makelaar

Gemiddeld gaat zeker 1% van het verkoopbedrag naar de makelaar. Als we dit in een voorbeeld plaatsen ziet de rekensom er als volgt uit: bij een verkoopbedrag van € 200.000,- gaat zeker € 2.000,- naar de makelaar. Het gemiddelde percentage zegt echter weinig, want er zijn enorme schommelingen te zien in de makelaarskosten per makelaar. Zo zijn er ook makelaars die het dubbele bedrag vragen, waardoor je zeker € 4.000,- kwijt bent aan makelaarskosten. Ga daarom goed na wat je kwijt bent aan een makelaar, en of dit bedrag waardig is aan de service die je ervoor terug krijgt.

Altijd onder de gemiddelde kosten huis verkopen door huisverkopenaanmakelaar.nl

Zoals je hierboven kan lezen kunnen makelaarskosten behoorlijk oplopen. Gelukkig heeft huisverkopenaanmakelaar.nl het beter voor elkaar: je betaalt namelijk helemaal geen makelaarskosten aan ons! Wij doen namelijk direct een goed bod op je woning. Dit doen wij geheel gratis na het inspecteren van het pand. Bezichtigingen en promotie van je woning is daarom niet nodig, waardoor er geen makelaarskosten in rekening worden gebracht. Bij ons zul je dus altijd onder de gemiddelde kosten zitten die komen kijken bij het verkopen van een huis.  

Wij van huisverkopenaanmakelaar.nl zullen altijd een profitabel bod op je woning doen. Als je akkoord gaat met het bod staat de verkoop vast. Je hoeft je geen zorgen te maken over het rondkomen van de financiering, want je woning wordt verkocht zonder voorbehoud van financiering. Onze makelaar biedt je volledige zekerheid.

Duinzigt Den Haag
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?