Hoeveel verdient een makelaar aan verkopen?

Een goede vraag: ‘hoeveel verdient een makelaar aan verkopen?’ Als je in zee gaat met een makelaar is het altijd een goed idee om na te gaan welke kosten hieraan verbonden zijn. Bij het verkopen van je woning zal er altijd een percentage van het bedrag naar je makelaar gaan. Het gaat er bij ons echter net wat anders aan toe. Bij huisverkopenaanmakelaar.nl betaal je namelijk geen makelaarskosten. Het verkoopbedrag is helemaal voor jou. Benieuwd hoe wij toch als makelaar verdienen aan verkopen? Hieronder leggen we het je allemaal uit.

Wat verdient een gemiddelde makelaar aan verkopen?

Tegenwoordig gaat ongeveer 1% van het verkoopbedrag naar de makelaar. Stel dat je je woning voor €200.000,-  verkoopt, dan gaat er een bedrag tussen de €2.000,- en €4.000,-  naar de makelaar. Je zult merken dat dit percentage erg verschilt per makelaar. Zo zijn er ook verkoopmakelaars die zeker het dubbele bedrag vragen. Het is daarom belangrijk om na te gaan of het bedrag dat je betaalt goed in balans is met wat je ervoor terugkrijgt. Gelukkig hoef je bij huisverkopenaanmakelaar.nl hier helemaal geen zorgen over te maken, want je betaalt namelijk helemaal geen makelaarskosten aan ons. 

De makelaarskosten zijn verbonden aan het promotiewerk wat de makelaar voor je woning zal uitvoeren. Deze promotie is bedoeld om meer bezichtigers te trekken. Ook zal de makelaar proberen om je woning boven de vraagprijs te verkopen om zo meer winst op te leveren. Bij huisverkopenaanmakelaar.nl is promotiewerk echter niet nodig. Wij brengen namelijk direct een bod uit op je woning, waardoor het promoten van het pand overbodig wordt. Je bent zo geen makelaarskosten aan ons kwijt en je bent verzekerd van een goede verkoopprijs van je woning.

Hoeveel verdient huisverkopenaanmakelaar.nl aan verkopen?

Als makelaar streven we naar volledige transparantie richting onze klanten. Doe je een aanvraag bij ons, dan zullen we direct een afspraak met je inplannen. We komen dan langs bij je woning om alles te inspecteren en zullen dan direct een bod uitbrengen. Het bod zal altijd bestaan uit een eerlijke prijs. Als je akkoord gaat met het bod kun je er er volledig vanuit gaan dat de financiering rond zal komen. Je kunt bij ons namelijk je woning verkopen zonder voorbehoud van financiering. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?