Hoeveel verdient een makelaar?

Makelaars? Die verdienen toch altijd heel erg veel geld? Veel mensen denken dat, in werkelijkheid heb je echter ook makelaars die weinig kosten namens jou maken en die dus voor een aantrekkelijke prijs zaken voor je kunnen doen. ‘Hoeveel verdient een makelaar?’ is dus een vraag die je niet met een standaard antwoord kunt beantwoorden. Wel is het zo dat als je voor ons kiest, je minder geld kwijt bent en dat jij jouw huis ook nog eens veel sneller van de hand kunt doen.

Hoeveel verdient een makelaar? Dat is afhankelijk van de werkzaamheden

‘Hoeveel verdient een makelaar?’ is een vraag die onlosmakelijk verbonden is met de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Want voor alles wat een makelaar doet, moet ie natuurlijk betaald worden. Een makelaar kan duur worden als er bijvoorbeeld een gelikte presentatie gemaakt moet worden en als de makelaar namens jou gaat bieden. Kies je voor ons, dan heb je in elk geval niet met die kosten te maken. Ten eerste kopen wij jouw huis zonder bezichtiging en dus hoef je geen ontzettend dure presentatie door de makelaar te laten maken. Wat wij doen is simpel. Wil jij jouw huis verkopen, dan neem je contact met ons op. Je krijgt vervolgens zonder dat er een bezichtiging plaats heeft gevonden meteen een bod. Ga je daar op in, dan kunnen we dus heel erg snel zaken doen.

Wij zijn geïnteresseerd in alle mogelijke huizen

Heb jij een huis dat verhuurd is? Wij kopen ook huizen met een huurder! Ook krijg je bij ons te maken met een verkoop zonder voorbehoud van financiering, iets wat het proces dus versnelt. Daarbij zijn we altijd geïnteresseerd in alle soorten huizen. Staat jouw huis leeg? Is er sprake van een klushuis? Wil jij een studio of een appartement verkopen? Weet dan dat we altijd erg geïnteresseerd zijn. Bovendien staan we er om bekend dat we altijd een goede prijs voor jouw woning bieden. Ook dat maakt het dus extra interessant om zaken met ons te gaan doen. Bel vandaag nog en wie weet ben jij heel snel van jouw woning af!

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?