ER ZIJN MEER MOGELIJKHEDEN OM UW WONING TE VERKOPEN!

Huis Aantrekkelijk Maken Voor Verkoop

Wil jij je huis aantrekkelijk maken voor verkoop? In dit artikel leggen wij je uit hoe je dit het makkelijkst kan doen om ervoor te zorgen dat je woning helemaal klaar is om verkocht te worden. Omdat het aantal mensen dat hun huis wil verkopen stijgt, wordt het steeds lastiger om je huis snel te verkopen. Daarom is het aantrekkelijk maken van de woning erg belangrijk voor een succesvolle verkoop. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de verkoop zo soepel en snel mogelijk verloopt.

Huis snel of direct verkopen

Heb je geen tijd of wil je niet deze moeite doen om je woning aantrekkelijk te maken voor de verkoop, is een andere optie om het huis snel of direct te verkopen aan een vastgoedpartij zoals ons. Wij zorgen voor een zorgeloze verkoop van je woning. Wij voorkomen dat je vastzit aan een langdurig verkooptraject en zorgen hiermee voor een snelle verkoop. Spreekt deze optie je meer aan, dan kun je je woning bij ons aanmelden door vrijblijvend een bod aan te vragen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Sommigen kopers kunnen erg kritisch zijn bij het kopen van een woning, dus daarom is het belangrijk dat uw huis er strak uit ziet. Bij Huis verkopen aan makelaar zijn een paar foto’s en het adres genoeg voor het bepalen van een marktconform bod. We kunnen langskomen voor een bezichtiging maar het is niet nodig om een bod op te stellen. U hoeft niet veel tijd en moeite te steken in het opknappen van uw huis bij verkoop aan Huis verkopen aan makelaar. Neem vooral vrijblijvend contact op voor meer informatie en kom erachter wat wij u kunnen aanbieden.

DE BELANGRIJKSTE TIPS OP EEN RIJ

Tips Huis Verkoopklaar Maken

  1. Bekijk je huis door de ogen van de potentiële verkoper. Loop je huis rond zoals jij een huis rond zou lopen bij de bezichtiging van een woning. Let hierbij kritisch op factoren die jij zelf liever niet ziet bij het bezichtigen van een huis en kijk direct of er dingen zijn die beter weggelaten- of aangepast kunnen worden. Ook is het voor potentiële verkopers erg belangrijk dat de woning er licht en ruimtelijk uitziet, zorg er daarom voor dat de gordijnen geopend zijn, rommel opgeruimd is en er niet teveel spullen in de ruimtes staan.
  2. Los achterstallig onderhoud op. Herstel kleine onderhoudsproblemen zoals een loszittende deurklink, vlekken op de muur, loslatende plinten of loslatend behang. Dit zijn kleine klusjes die kosten met zich mee kunnen brengen, maar de uiteindelijk verkoopprijs flink kunnen beïnvloeden.
  3. Maak je huis goed schoon, van binnen en van buiten. Zorg ervoor dat er geen rommel op de vloer ligt , alle kastjes afgestoft zijn en er een frisse geur door de hele woning heen hangt. Zorg er geen sporen van huisdieren te vinden zijn in de woning zoals kattenbakken, voederbakjes of hondenmanden. Dit kan de potentiële verkoper sneller attenderen op kleine irritatie punten als geuren, vlekken of haren.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?