Verkoop je huis aan de makelaar van Hengelo

Je ervaart geen verkoopstress meer wanneer je jouw huis verkoopt aan ons. Wij zijn de makelaar in Hengelo aan wie je jouw huis kunt verkopen om direct geen zorgen meer te hebben over het verkopen van je woning. We doen je snel een goed bod op je woning, zonder dat daar een lang verkooptraject achteraankomt en de financiering onzeker blijft. Kies er om deze redenen voor om je huis te verkopen aan de makelaar van Hengelo en zoek onbezorgd naar je nieuwe woning.

Verkoop je huis aan de makelaar van Hengelo zonder zorgen

Om zonder zorgen je huis te kunnen verkopen, kies je ervoor om je huis te verkopen aan ons. Zodra je contact met ons opneemt om je huis te verkopen, doen we direct een goed bod. Dit bod is nooit onder voorbehoud van financiering, dus hoeft je niet te wachten tot de hypotheekverstrekker van je andere potentiële koper de hypotheek bedeeld heeft. Dit scheelt veel in de duur van het verkooptraject, waardoor we je snel kunnen verzekeren van de verkoop van je huis. Zo heb je meer tijd over om op zoek te gaan naar je nieuwe woning.

Ook wanneer je huis gebreken vertoont of er geen bezichtiging mogelijk is, kun je zonder zorgen je huis verkopen aan ons als makelaar in Hengelo. Gebreken zijn namelijk niet van belang voor een snelle verkoop en een bezichtiging is ook niet vereist voor de verkoop aan ons. Heb je bijvoorbeeld een klushuis of huis met andere gebreken? We doen je een goed bod waardoor je jouw huis verkoopt voor een aantrekkelijke prijs.

Verkoop ieder soort huis in Hengelo en omgeving

We bieden ook een aantrekkelijke prijs voor ieder ander soort huis. Of het nu gaat om een tussenwoning, een appartement of studio, we garanderen een snelle verkoop. Ook als het huis leegstaat of wanneer er nog huurders in wonen, kopen we je huis voor een goede prijs. Niet alleen als je huis in Hengelo staat, maar ook als deze in de omgeving staat, kan je aan ons je huis verkopen. Zo kopen we bijvoorbeeld ook huizen in Delden en Borne. Als je geen gedoe en verkoopstress meer wil, kies er dan voor om je huis te verkopen aan de makelaar van Hengelo.

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?