Je huis verkopen aan een makelaar in Ridderkerk

Als je in Ridderkerk en omgeving snel en met zekerheid je huis wil verkopen, kan je bij ons terecht. Wij zijn een makelaar in Ridderkerk en kopen zonder verkoopstress je huis. We doen een goed bod op je huis en geven je een verkort verkooptraject door de financiering niet onder voorbehoud te stellen. Wanneer je snel en zonder zorgen je huis wil verkopen, kies er dan voor om je huis te verkopen aan een makelaar in Ridderkerk.

Verkoop je huis zonder zorgen aan de makelaar in Ridderkerk

Het grootste voordeel dat je geniet wanneer je jouw huis verkoopt aan ons, is dat je geen zorgen meer hebt over het verkopen van je huis. Wij doen direct een goed bod op je huis zonder financieringsvoorbehoud. Dit geldt voor iedere staat waarin je woning verkeert. Heeft je huis een aantal gebreken of wonen er nog huurders in? We verzekeren je ervan dat we het huis tegen een goede prijs kunnen kopen. Gebreken spelen dus een minder grote rol en is zelfs een klushuis snel verkocht zonder langdurig verkooptraject.

 

Je huis verkopen aan de makelaar van Ridderkerk is ook mogelijk als je woning in de omgeving van Ridderkerk staat. Ook huizen in de omliggende dorpen van Ridderkerk, zoals Bolnes en Oostendam, kopen we van jou. Als je aan ons je huis verkoopt geniet je van het voordeel dat je huis snel en gegarandeerd verkocht is. Hierdoor kan je onbezorgd op zoek naar je nieuwe huis, zonder dat je nog een verkooptraject hebt lopen.

Gegarandeerd een goed bod, ook bij gebreken

Je kunt ieder soort huis verkopen aan ons als makelaar in Ridderkerk. Of het nu gaat om een tussenwoning of een appartement, we doen een goed en eerlijk bod. Ook zonder bezichtiging kunnen we een bod doen op je huis met gebreken of leegstaand huis. Heb je geen tijd om bezichtigingen te laten plaatsvinden en het verkooptraject aan te gaan met een verkoopmakelaar? Laat je dan geheel ontzorgen en verkoop je woning snel, voor een goede prijs en zonder zorgen aan de makelaar van Ridderkerk.

Hillegersberg
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?