Huis verkopen aan de makelaar in Alblasserdam

Met weinig tijd en moeite je woning in Alblasserdam verkopen? Wij zijn de makelaar die direct je vrijstaande woning, appartement of studio koopt voor een eerlijke prijs. Snel je woning kunnen verkopen geeft rust en zekerheid. Bij ons is je woning binnen enkele weken verkocht, in plaats van in maanden, en weet je direct waar je aan toe bent.

Verkopen zonder bezichtigingen

Misschien ga je binnenkort verhuizen naar het buitenland of lig je in een scheiding of heb je een woning geërfd? Of misschien heb je gewoon helemaal geen zin in allerlei afspraken en bezichtigingen. Wat je reden voor een snellere verkoop ook is: wij kopen gemakkelijk en snel je woning tegen de beste prijs. Bij ons kan je woning al binnen een week verkocht zijn en heb je niet te maken met vervelende bezichtigingsrondes. Je kunt zelfs een verhuurde woning verkopen met de huurder er nog in. Bespaar jezelf dus veel verkoopstress en houd het simpel door je woning via ons te verkopen.

Verkoopmakelaar in Alblasserdam

Wij zijn er als makelaar actief voor allerlei soorten huizen in Alblasserdam en omgeving, dus ook met klushuizen, studio’s en lege huizen kun je gerust bij ons terecht. Wij kopen direct zelf de woning en daardoor is je woning veel sneller verkocht dan bij een reguliere makelaar. Wij hebben direct de financiering gereed en bij ons hoef je dan ook geen 6 weken of langer te wachten tot de financiering onder voorbehoud is goedgekeurd. Je bespaart jezelf daarmee veel moeite en tijd want het verkooptraject duurt bij ons maar enkele weken in plaats van enkele maanden! Met onze ruime ervaring en kennis van de huizenmarkt brengen wij altijd een passend bod uit op jouw woning.

Direct een goed bod

Wij staan als makelaar in Alblasserdam graag voor je klaar en kopen direct je woning voor een eerlijke prijs. Wij hebben veel ervaring met ons vak en begrijpen de werking van de huizenmarkt. Wij zijn in de hele regio actief dus het maakt niet uit of je woning in Alblasserdam, Ridderkerk of Hendrik-Ido-Ambacht staat: in 7 dagen kan alles al geregeld zijn. Ben je benieuwd naar ons bod of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Rotterdam Blijdorp
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?