VERKOOP UW HUIS DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Huis verkopen aan makelaar Amsterdam?

Uw huis verkopen in of rondom Amsterdam? Verkoop uw huis direct aan de makelaar! Huisverkopenaanmakelaar.nl koopt alle soorten woningen in Amsterdam-Noord, Amsterdam-West, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid en in het Centrum. In alle delen van Amsterdam kunnen wij uw huis direct overnemen. En via ons betaald u geen courtage of andere verborgen kosten. Wij bieden u een transparante dienstverlening en op basis van een versnelde waardebepaling kunnen wij u binnen enkele uren een marktconform bod geven. Hiervoor dient u uw adres aan ons door te geven. Mogelijk vindt er een inspectie plaats, afhankelijk van de aard van de woning. In sommige gevallen is een bezichtiging niet mogelijk, bijvoorbeeld indien er sprake is van onderverhuur.

Direct zekerheid

Omdat ons bod zonder voorbehoud van financiering is, bieden wij u dus de directe zekerheid waar u mogelijk naar zoekt. Mogelijk bent u toe aan die zekerheid en dat kan natuurlijk verschillende redenen hebben. In de praktijk bieden wij zonder voorbehouden. Bij twijfel vindt er een inspectie plaats, maar kunt u wel alvast op de hoogte worden gebracht wat wij ervoor zullen geven. Dit noemen wij dan onder voorbehoud van bezichtiging. Een van onze vastgoedspecialisten wilt dan puur zien of alles overeen komt met de omschrijving, foto’s en of er extreme gebreken zijn. 

Alle Soorten Woningen

Of u midden in het centrum woont in een verouderd grachtenpand of dat u in een nieuwbouwhuis woont aan de rand van de stad maakt voor een vrijblijvend bod. Ook voor leegstaande, verouderde of renovatiewoningen kunt u direct een bod ontvangen. Wij zijn op zoek naar alles soorten huizen. En waar iedereen wellicht denkt dat klushuizen niet welkom zijn: wij zijn juist óók op zoek naar kluswoningen en verouderde woningen. En of het huis zich midden in de stad bevindt of ergens aan de buitenkant van de stad of zelfs in Almere, Amstelveen, Badhoevedorp of Zaandam!

Erg actief in Amsterdam

Wij hebben onlangs woningen aangemeld gekregen in o.a. de volgende delen van Amsterdam: Bijlmer, Bos en Lommer, Geuzenveld, Diemen, Duivendrecht en Sloten. Maar werkelijk alle delen van Amsterdam zijn wij altijd op zoek naar huizen!

Duinzigt Den Haag
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling