Jouw huis verkopen aan de makelaar in Assendelft?

Wil jij jouw huis verkopen aan een makelaar in Assendelft? Wij werken in de regio Assendelft en bieden voordelen die je niet zult ervaren bij de reguliere makelaar. Geen makelaarskosten, een snel verkooptraject, zelfs de verkoop zonder een bezichtiging is mogelijk. Ook kopen wij jouw huis als er een huurder in zit of als het pand kaal is, geen probleem voor ons.

Vermijd extra kosten

Wist je dat je een makelaar vaak 1% van het koopbedrag van jouw huis betaalt? Bij een huis van €220.000 zul je dus €2.200 kwijt zijn aan makelaarskosten. Deze kosten kun je goed gebruiken voor bijvoorbeeld het inrichten van jouw nieuwe huis, of voor de verhuizing zelf. Daarnaast betaal je soms extra kosten voor het opknappen van jouw huis, omdat de woning er wel aantrekkelijk uit moet zien voor potentiële kopers. Dit is bij ons niet van toepassing, wij kopen jouw huis precies zoals hij is. Hiermee bespaar je niet alleen een hoop geld, maar ook een hoop tijd.

Over de makelaar in Assendelft

Als verkoopmakelaar in Assendelft kopen wij ook huizen in Zaandam, Beverwijk, Velserbroek, Haarlem en omgeving. Omdat wij al jarenlang ervaring hebben met het kopen van huizen zullen wij een passend bod uitbrengen op jouw woning. Ook als er geen bezichtiging mogelijk is, omdat er bijvoorbeeld huurders in het huis verblijven, kunnen wij een bod uitbrengen en het huis overnemen. Er is geen sprake van voorbehoud van financiering waardoor het verkooptraject een stuk vlotter zal gaan dan bij een reguliere makelaar.

Simpel en transparant

Wil jij ook jouw woning snel verkopen? Wij bieden je gemak en hebben een transparante werkwijze. Op deze manier weet je waar je aan toe bent en kun je snel verhuizen naar je nieuwe woning. Zelfs zonder makelaar kun je gewoon jouw woning verkopen, zonder gedoe met bezichtigingen en opknapbeurten. Contacteer ons en wij doen vrijblijvend een bod op jouw woning. Wij kopen appartementen, studio’s, woonhuizen, klushuizen, villa’s en meer. Bekijk onze website voor meer informatie of vul direct het contactformulier in. Wij zullen je zo snel mogelijk contacteren, je krijgt een vast contactpersoon die jou helpt met de verkoop.

Duinzigt Den Haag
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?