Huis verkopen aan de makelaar in Barendrecht

Wil je direct een goed bod vangen voor je woning in Barendrecht? Wij zijn de makelaar in Barendrecht en omgeving waaraan je gemakkelijk en snel je woning verkoopt. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is en daarom brengen wij snel een serieus bod uit zonder langdurig kooptraject. Verkopen zonder langdurig kooptraject was nog nooit zo goed geregeld.

Binnen een week je huis verkocht

Bij ons kun je binnen een week je huis al verkopen zonder gedoe van bezichtigingen en voorbehoud van financiering. Wij brengen een goed bod uit op je woning zonder dat daar een reeks bezichtigingsrondes aan vooraf hoeft te gaan. Hierdoor kun je je woning verkopen zonder gedoe en is het zelfs mogelijk om een verhuurde woning te verkopen met de huurders er nog in. Het soort woning maakt hiervoor niet uit; een nieuwbouwwoning is of een kluswoning, een bewoonde woning of een antikraak pand.

Wij houden het simpel

Als je wel eens eerder een huis hebt verkocht dan ben je waarschijnlijk wel bekend met een langdurig verkooptraject, waarbij de woning moet worden getaxeerd, geplaatst en bezichtigd. Tegen de tijd dat de koper daarna naar voren komt kan er ook nog behoorlijk veel tijd overheen gaan voordat de financiering rond is. Dit hele verkoopproces loopt daardoor al snel op naar een aantal maanden. Kies je voor ons dan houd je het simpel en kun je jouw woning zonder gedoe te verkopen en binnen een week al weten waar je aan toe bent.

Woning verkopen in Barendrecht

Binnen enkele weken en zonder voorbehoud van financiering jouw woning in Barendrecht verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de makelaar in Barendrecht voor een snelle verkoop. Ook voor je woning in de omliggende dorpen en wijken zoals Paddewei, Buitenoord en Heerjansdam kun je bij ons terecht want wij zijn actief in de hele regio. Wil je direct weten hoeveel je kunt krijgen voor je woning? Neem dan vrijblijvend contact op en laat ons een bod op jouw woning uitbrengen!

Scheveningen Den Haag
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?