Je huis verkopen aan een makelaar in Bezuidenhout

Het is zover, je hebt de keuze gemaakt om te gaan verhuizen. Je zit op dit moment bijvoorbeeld nog in een appartement in Bezuidenhout, maar graag zou je naar een grotere woning willen gaan. Een appartement was leuk als eerste woning, maar wat meer ruimte lijkt je toch wat fijner. Alleen waar begin je?

Waar begin je met het kopen van een woning?

Het is niet makkelijk. Hoe leuk het ook is om een nieuwe woning te gaan kopen, er komt ook een hoop bij kijken. Welk budget heb je voor een nieuwe woning over en hoe groot moet de nieuwe woning zijn? En wellicht nog belangrijker: hoe zit het met je huidige woning? Wij als makelaar in Bezuidenhout helpen je graag bij de verkoop. Op die manier kunnen we je compleet ontzorgen.

Bang voor trage verkoop van je woning?

Baal jij van het feit dat je huidige woning niet verkocht wordt? Bij ons als makelaar in Bezuidenhout hoef je je hier niet druk om te maken. Wij kopen zonder problemen de woning van je over. Ook hoef je je niet druk te maken of we bijvoorbeeld wel je appartement kopen. Een studio is natuurlijk een stuk kleiner dan een vrijstaand huis. Toch is dat voor ons geen probleem. Wat voor woning je ook wilt verkopen, een studio, appartement of vrijstaand huis, wij kopen hem zonder problemen van je over.

Makelaar in Bezuidenhout

Wat ook een groot voordeel is, is dat we kennis hebben van de lokale huizenmarkt. Zo kunnen wij je ontzettend snel van dienst zijn. Je hoeft geen weken te wachten, maar hebt snel contact en bent binnen de kortste keren van je woning af. Ook hoeven wij de woning niet grondig te inspecteren. Het maakt voor ons niet uit als de woning gebreken heeft, omdat we bereid zijn om in de woning te investeren.

Wat doen wij?

Wij als makelaar zorgen ervoor dat jij zonder problemen van je woning afkomt. Wanneer je via een ‘normale’ makelaar je woning wilt verkopen, komen daar veel zaken bij kijken. Vaak zal er in eerste instantie sprake zijn van een verkoop onder voorbehoud, heb je veel bezichtigingen en duurt het erg lang voordat je woning eindelijk verkocht is. Dit kan erg vervelend zijn. Bij ons ben je verzekerd van een snelle verkoop, zonder al deze genoemde problemen.

Rotterdam Blijdorp
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?