Je huis verkopen aan een makelaar in Boskoop

Wil jij je huis verkopen in Boskoop? Wij kunnen de woning van je overkopen, zodat je woning binnen de kortste keren verkocht is. Integendeel tot reguliere makelaars kopen wij de woning zelf van je over, zelfs wanneer de woning bepaalde mankementen heeft. Je huis verkopen in Boskoop wordt op deze manier een stuk eenvoudiger.

Wat doen wij als makelaar in Boskoop?

Wij helpen je huis verkopen in Boskoop door de woning direct van je over te kopen. Als makelaar in Boskoop kopen wij diverse woningen, van studio’s tot aan villa’s. Ook als de woning momenteel nog verhuurd wordt, kun je de woning van ons overkopen. Een bezichtiging is namelijk geen vereiste. Neem contact met ons op en ontvang snel een goed bod op je woning. Bij akkoord regelen wij de overdracht bij de notaris. Besluit je je huis aan ons te verkopen, dan is de woning al snel verkocht. Dat is vooral prettig wanneer je al een nieuwe woning op het oog hebt of wanneer de woning bepaalde mankementen heeft.

Waardebepaling

Een waardebepaling is belangrijk bij de verkoop van een woning. Als makelaar in Boskoop hebben wij toegang tot de meest recente marktgegevens, waardoor er op een betrouwbare manier een prijs kan worden vastgesteld. Je ontvangt een uitgebreid taxatierapport, dit geldt niet voor een versnelde waardebepaling.

Snel je huis verkopen in Boskoop

Indien je snel je huis wil verkopen dan is het inschakelen van een reguliere makelaar niet de beste optie. Het huis verkoopklaar maken kost namelijk een hoop tijd en geld. Bovendien komen er daarna nog bezichtigingen en zul je moeten wachten tot de financiering rond is. Door te kiezen voor ons als makelaar in Boskoop ga je voor een snelle aanpak, wij kopen direct jouw huis op.

Wij doen direct een bod op je woning

Wil je meteen weten wat wij op jouw woning bieden? Vul dan het formulier in op de website en ontvang snel een bod op je woning. Dit is geheel vrijblijvend, je bepaalt zelf of je hierop ingaat. Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij zijn elke werkdag telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Hillegersberg
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?