Huis verkopen aan dé Makelaar van De Meern?

Snel je huis verkopen in De Meern? Als verkoopmakelaar in De Meern en omgeving bieden wij de beste service. Met een verkort verkooptraject is er geen sprake van voorbehoud financiering, waardoor jij binnen één week je woning kunt verkopen. Zelfs zonder bezichtiging of met een huurder in het huis kunnen wij een vrijblijvend bod uitbrengen.

Vergeet verkoop stress

Je kent de stress die bij de verkoop van een woning komt kijken vast wel. Het huis moet er geweldig uitzien, de gebreken moeten opgeknapt zijn, er moet een makelaar worden ingehuurd en er worden bezichtigingen gehouden. Vervolgens is het maar hopen dat iemand jouw huis wil kopen. Deze problemen zul je bij ons niet ervaren, wij kopen direct jouw woning zonder gedoe. Ook zonder een bezichtiging kunnen wij vrijblijvend een bod uitbrengen. Je kiest zelf of je in wil gaan op het bod, ga eventueel nog in gesprek met de verkoopmakelaar.

Geld besparen en nuttig besteden

Kies voor de makelaar in De Meern en je zult profiteren van lagere prijzen, je hoeft namelijk geen makelaarskosten te betalen. Ook als je jouw huis wil verkopen in Veldhuizen, Zuilen en Maarssen ben je bij ons aan het juiste adres. Omdat je geen makelaarskosten hoeft te betalen zul je dat percentage van 1% van de verkoopprijs in je zak houden, dit kun je mooi besteden aan de verhuizing, verbouwing of het inrichten van je nieuwe huis. Daarnaast hoef jij ook geen energie en geld te steken in het opknappen van jouw woning, wij kopen jouw woning precies zoals hij is.

Neem vrijblijvend contact op

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij snel je woning verkopen? Binnen één week kun jij al een mooi bedrag voor jouw woning op je bank hebben staan. Jouw appartement verkopen in De Meern is nog nooit zo makkelijk geweest. Vergeet de verkoop stress, bespaar geld op allerlei kosten en verkoop je huis op een makkelijke manier. Neem contact met ons op en je zult een vast contactpersoon toegewezen krijgen. Wij komen graag langs om jouw woning te bekijken en zullen je een passend bod doen.

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?