VERKOOP UW HUIS DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Huis verkopen aan makelaar Delfgauw?

Heb je te maken met nogal veel tijdsdruk en wil jij je huis verkopen in Delfgauw? Dan is het aan te raden om niet naar een standaard makelaar te gaan. Het kan namelijk best lang duren voordat je huis dan verkocht wordt. Hierbij moeten veel zaken geregeld worden. Denk aan professionele foto’s van je woning, meerdere bezichtigingen en zaken rondom financiën als er interesse is. Je kunt bij ons terecht voor een snelle verkoop van je woning.

Een aantrekkelijk bod van de makelaar in Delfgauw

Bij ons kun je ervan uit gaan dat we als verkoopmakelaar in Delfgauw snel je huis verkocht hebben. Het is mogelijk om zonder bezichtigingen je huis te verkopen. Wist je dat je ons ook een huis kunt verkopen met een huurder erin? Bij ons zijn bezichtigingen ook niet nodig. Wij kunnen als makelaar in Delfgauw gemakkelijk jouw woningverkoop regelen in Delfgauw. Of je nou aan de Zuideindseweg, Vrederustlaan of de Delftsestraatweg woont, wij leveren als makelaar in Delfgauw een aantrekkelijk bod aan. Doordat wij als makelaar in Delfgauw zelf woningen kopen, hoef je niet op potentiële kopers te wachten.

Elke woning

Wil je een appartement verkopen in Delfgauw? Dan ben je bij ons als makelaar in Delfgauw aan het juiste adres. Naast dat je dus een woning kunt verkopen, maakt het niet uit in wat voor staat jouw huis is. Of dit nou een klushuis is, een leegstaande woning, een verhuurd huis, een tussenwoning of een studio, als makelaar in Delfgauw kunnen wij de woning overkopen. Je kunt direct contact met ons opnemen als je nieuwsgierig bent hoeveel jouw woning waard is. Bij de verkoop van jouw woning kunnen wij als makelaar in Delfgauw goed helpen.

Geen makelaarskosten

Ook wanneer je een woning in een van de omliggende plaatsen wilt verkopen, kunnen wij je ontzorgen. Denk aan Emerald, Koningshof of Brasserhout, het kan allemaal. Wij zorgen ervoor dat jouw zorgen ontnomen worden bij de verkoop van je woning. Het fijne aan ons als Makelaar in Delfgauw, is dat je geen makelaarskosten hoeft te betalen. Dit is ook wel logisch, aangezien we jouw woning niet hoeven te promoten. Ook hoef je geen zorgen te hebben over financiën aangezien wij direct met een aantrekkelijk bod komen.

Waarom huisverkopenaanmakelaar?

  ✓  Geen makelaarskosten

  ✓  Directe zekerheid

  ✓  Gratis vrijblijvend bod binnen een dag

  ✓  Voor reguliere én verhuurde

  ✓  Alle soorten huizen

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?