Snel je huis verkopen aan makelaar Delfshaven Rotterdam

Omdat er zoveel komt kijken bij het verkoopproces, is het in veel gevallen lastig om zo snel mogelijk een woning te verkopen. Als je een standaard makelaar inschakelt kan het weken tot maanden duren voor je een serieus bod op je woning ontvangt. Bij huisverkopenaanmakelaar.nl vinden we dat het anders kan. Wij zijn als makelaar gevestigd in Delfshaven Rotterdam en zorgen ervoor dat jij direct een bod op je woning ontvangt. Een huis verkopen in Delfshaven Rotterdam is nog nooit zo makkelijk geweest.

Makelaar Delfshaven Rotterdam inschakelen voor snelle woningverkoop

Als makelaar in Delfshaven Rotterdam vinden we het essentieel om ons te onderscheiden van andere makelaars in de buurt. Daarom gaan we ook net wat anders aan de slag. Zo ben je bij ons geen tijd kwijt aan het promoten van je woning om zo potentiële kopers te werven. Sterker nog, bij ons is het mogelijk om je huis te verkopen zonder bezichtiging. Dit doen wij door als makelaar in Delfshaven Rotterdam zelf woningen te komen en zo direct een bod te doen op je woning. Dit bod wordt zonder financieringsvoorbehoud gedaan: zo garanderen wij een snel en zeker verkoopproces, zodat jij zonder zorgen je woning kunt verkopen.

Een direct bod op allerlei soorten woningen

Wij als makelaar in Delfshaven Rotterdam kunnen je helpen bij de verkoop van allerlei soorten woningen. Je kunt bij ons terecht als je een huis, appartement of studio wilt verkopen. De staat van de woning is in veel gevallen geen probleem, zo gaan wij ook in zee met klushuizen en leegstaande huizen. Ook als er momenteel een verhuurder in het pand verblijft kun je gebruik maken van onze diensten. We komen graag bij je langs om de stand van zaken te bespreken.

Wil je dus een huis of een appartement verkopen in Delfshaven Rotterdam? Wij staan voor je klaar! We zijn als makelaar Delfshaven Rotterdam actief in alle stadsdelen van Rotterdam, waaronder Overschie, Kralingen-Crooswijk en IJsselmonde. Woon je in de buurt en wil je meer weten over onze werkzaamheden, neem dan zeker contact met ons op! Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Delfshaven Rotterdam
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?