Je huis verkopen aan een makelaar in Delft

Zonder gedoe snel je woning verkopen in Delft? Wij krijgen het voor elkaar. Wij gaan als verkoopmakelaar in Delft net is anders te werk dan andere makelaars in de buurt waardoor wij je speciale voordelen kunnen verschaffen. Je ontvangt direct een goed bod zonder financieringsvoorbehoud op je woning, zodat je verzekerd bent van een snelle en waterdichte verkoop. Benieuwd hoe we precies te werk gaan? Hieronder lees je meer!

Voorkom een maandenlang verkooptraject

Als makelaar in Delft begrijpen we goed dat het niet prettig is als je woning maandenlang te koop staat. Het vergt veel tijd en inspanning, wat vaak leidt tot stress en onzekerheid. We willen voorkomen dat je een eindeloos verkooptraject tegemoet gaat. Daarom brengen wij direct een bod uit op je woning, zodat je razendsnel je woning in Delft kunt verkopen. Dit korte verkooptraject maakt ons uniek en onderscheidt ons van andere makelaars. Bovendien brengen wij geen makelaarskosten in rekening en ben je zo ook nog voordeliger bij ons uit. Snel en voordelig je huis verkopen in Delft: dat is wij je kunnen bieden.

Direct een goed bod op je woning in Delft door makelaar

Wij kunnen meteen een bod op je woning doen doordat wij zelf woningen kopen. Door woningen zelf te kopen kunnen we onze klanten verzekeren van een snelle en zorgeloze verkoop. Je ontvangt van ons een goed bod zonder voorbehoud van financiering, zodat je altijd zeker bent van een deal. We zijn in en rondom Delft actief, dus ook als je in de buurt van Delft woont kun je gebruik maken van onze werkzaamheden. Je kunt ons inschakelen als makelaar als je een huis gaat verkopen in o.a. Den Haag, Zoetermeer, Leiden en Westland.

Als makelaar in Delft zijn we dus in de hele omstreken actief, waardoor we erg flexibel zijn. Onze flexibiliteit komt ook terug in de soorten woningen die we kopen. Zo kun je bij ons terecht voor de verkoop van alleenstaande huizen en woningen, maar ook studio’s en appartementen. Leegstaande panden en klushuizen zijn ook zeker een mogelijkheid. Benieuwd of je pand in aanmerking komt? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Makelaars die huizen opkopen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?