VERKOOP UW HUIS DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Huis Verkopen Delft

Woonachtig in Delft of heeft u een woning in of rondom Delft? Als u deze wenst te verkopen, dan kan Huisverkopenaanmakelaar.nl alle zorgen van u overnemen. Wij kopen in 1e instantie direct de woning van u over, zodat u niet degene bent die alle bezichtigingen hoeft te houden en de onderhandelingen hoeft te coördineren. Als u uw huis aan ons aanmeldt, dan ontvangt u vrijwel direct een goed bod op uw huis. En na akkoord kan het soms wel in 1 week zijn verkocht, al zal het in de praktijk meestal 2 tot 4 weken duren. Er komt nog veel bij kijken voordat u het huis kunt loslaten, zowel financieel als organisatorisch. Bij een afbetaald huis kan het in een week afgerond zijn, maar grofweg 95% van de woningbezitters heeft uiteraard een hypotheek lopen.

Wij bieden dus zonder voorbehoud van financiering, zodat u direct zekerheid heeft. Of woont u op Curacao, Bonaire, Suriname of ander land? Wij kunnen de verkoop uitvoeren zonder dat u aanwezig bent. In uiterste gevallen, zoals met verhuurde huizen, is het zelfs vrij gebruikelijk om zonder bezichtiging te verkopen.

Ook als u een huis in Delfgauw, Den Bommel, Zoetermeer, Nootdorp of Bergschenhoek heeft, dan kunt u uw woning direct bij ons aanmelden voor een directe verkoop.

Alle Soorten Woningen

Of u midden in het centrum woont in een verouderd grachtenpand of dat u in een nieuwbouwhuis woont aan de rand van de stad maakt voor een vrijblijvend bod. Ook voor leegstaande, verouderde of renovatiewoningen kunt u direct een bod ontvangen. Wij zijn op zoek naar alles soorten huizen. En waar iedereen wellicht denkt dat klushuizen niet welkom zijn: wij zijn juist óók op zoek naar kluswoningen en verouderde woningen. En of het huis zich midden in de stad bevindt of ergens aan de buitenkant van de stad of zelfs in Den Haag, Rijswijk, Rotterdam of Het Westland. In alle delen van Westland, Haaglanden en Rijnmond zoeken wij continue naar nieuwe huizen, zowel gerenoveerd als kluswoningen.

Waarom huisverkopenaanmakelaar?

✓ Geen makelaarskosten

✓ Directe zekerheid

✓ Gratis vrijblijvend bod binnen een dag

✓ Voor reguliere én verhuurde

✓ Alle soorten huizen

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?