Huis verkopen aan de makelaar in Duinzigt

Wil jij graag binnen enkele weken je huis in de Duinzigt verkopen? Wij zijn de makelaar in de gemeente Den Haag bij wie je gemakkelijk en snel je woning verkoopt! Dankzij ons snelle kooptraject weet je waar je aan toe bent en kun jij je richten op leuke dingen zoals het kopen van je nieuwe woning! Verkoop je woning in Duinzigt zonder bezichtigingen, zonder voorbehoud van financiering en zonder stress.

Snel en efficient je woning verkopen

Er kunnen veel redenen zijn waarom het fijn is om je woning snel te verkopen. Ga je binnenkort verhuizen naar het buitenland of heb je geen tijd voor allerlei afspraken en bezichtigingen? Zitten er nog huurders in je woning? Als de woning nog is verhuurd dan kan het houden van bezichtigingsrondes erg ingewikkeld zijn. Ook als je jouw nieuwe droomwoning al hebt gevonden wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk op reageren en niet met een dubbele hypotheek komen te zitten. Wij werken efficiënt, zonder bezichtigingen en langdurig verkooptraject waardoor wij de kosten laag houden en jij veel tijd en geld bespaart.

Direct een passend bod

Wij zijn de makelaar in Duinzicht voor alle soorten huizen en in iedere conditie: van luxe appartementen tot eenvoudige studio’s en klushuizen. Wat voor woning je ook hebt; je ontvangt bij ons direct een passend bod op je woning! Ga je hiermee akkoord dan doen wij de rest en is de koop vaak al binnen 7 dagen geregeld. Wij zijn namelijk niet afhankelijk van voorbehoud van financiering waarbij het normaal gesproken 6 weken of vaak zelfs langer duurt om de financiering rond te krijgen.

De verkoopmakelaar in Duinzigt Den Haag

Met onze ruime ervaring en kennis zijn wij actief in de hele regio Den Haag en Scheveningen. Wil je een woning verkopen in Duinzigt, Scheveningen, Voorburg of Den Haag en ben je benieuwd voor welke prijs jouw woning kan worden verkocht? Neem dan nu contact met ons op en laat ons een bod uitbrengen. Kies je voor ons, dé verkoopmakelaar in Duinzigt, dan zit je binnen enkele weken al op het strand om te vieren dat jouw woning tegen een mooie prijs is verkocht!

Duinzigt Den Haag
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?