Huis verkopen aan makelaar Edam

Wil je snel of zelfs per direct je huis verkopen? Wij zijn de makelaar in Edam aan wie je zonder gedoe je huis direct verkoopt. Bij ons ben je verzekerd van een goed bod op je huis, zonder de onzekerheden van financieringsvoorbehoud en zonder lang verkooptraject, waardoor je direct je huis kan verkopen. Als je snel en onbezorgd je huis wil verkopen aan een makelaar in Edam, kies dan voor ons.

Waarom je huis verkopen aan een makelaar in Edam?

Je huis verkopen aan ons als makelaar in Edam heeft veel voordelen. Wij garanderen een goed bod op je huis zonder dat het onder voorbehoud van financiering geplaatst wordt. Je bent er dus zeker van dat je het geboden bedrag ontvangt en hoeft niet te wachten op het besluit van een hypotheekverstrekker. Dit scheelt ook in de lengte van het verkooptraject. Doordat we direct een goed bod kunnen doen op je woning, is je woning sneller verkocht en heb je geen verkoopstress.

Eén van de verdere voordelen die we bieden als je jouw huis verkoopt aan ons als makelaar in Edam is dat je huis sneller verkocht is dan wanneer je een verkoopmakelaar inschakelt. Je kunt dus onbezorgd op zoek naar je nieuwe huis, wetende dat je huidige huis al verkoopgarantie heeft. Ook als je geen tijd hebt om bezichtigingen te organiseren is verkopen aan een makelaar in Edam een goede optie, omdat we ook zonder bezichtiging je huis kopen en een goed bod doen. Zelfs als je huis enkele gebreken vertoont doen we een goed, direct bod, wat niet altijd het geval is wanneer mensen komen bezichtigen.

Ieder soort huis verkoop je aan de makelaar van Edam

Wil je jouw appartement verkopen in Edam? Ook dan kan je bij ons een snelle verkoop verwachten. Je kunt ieder soort huis aan ons verkopen. Van appartementen en studio’s, tot tussenwoningen en klushuizen, we ontzorgen je bij iedere verkoop. Ook als het huis leegstaat of bewoond wordt door huurders kunnen we snel de verkoop van je huis regelen. Dit doen we niet alleen in Edam, maar ook in de omgeving. Bijvoorbeeld in de omliggende plaatsen zoals Volendam, Purmerend en andere nabije plaatsen aan het Markermeer. Als makelaar in Edam en omgeving kopen we je huis snel, direct en met zekerheid, zonder verkoopstress voor jou.

Makelaars die huizen opkopen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?