Huis verkopen aan een makelaar in Elburg en omgeving

Wil jij snel en makkelijk je huis verkopen aan een makelaar in Elburg? Je huis verkopen in Elburg en omgeving is nog nooit zo makkelijk geweest. Zonder voorbehoud financiering profiteer jij van een snel verkooptraject, zelfs al binnen één week. Je betaalt minder kosten dan bij de reguliere makelaar omdat je het rechtstreeks aan de makelaar verkoopt. Geen gedoe, je kunt zelfs je huis verkopen met een huurder erin. Lees hier meer over de voordelen.

Waarom kiezen voor de verkoopmakelaar in Elburg?

Een groot voordeel van de verkoopmakelaar in Elburg is dat je je woning binnen no-time kunt verkopen. Onze makelaar is werkzaam in Elburg, Nunspeet, ‘t Harde, Wezep en omgeving. Kies voor dé makelaar van de omgeving en je zult zien dat er vele voordelen aan verbonden zitten. Wij kopen huizen in diverse staten, dat houdt in dat je de ruimtes in huis die slecht onderhouden zijn niet hoeft op te knappen voordat je kunt verkopen. Wij kopen appartementen, woonhuizen, studio’s, klushuizen en zelfs woningen met huurders. Zelfs zonder bezichtiging is het mogelijk om een vrijblijvend bod op jouw huis te ontvangen.

Betaal minder

Wij staan voor transparantie en willen jou een eerlijke prijs bieden. Vraag vrijblijvend een bod aan en je weet direct waar je aan toe bent. Je zit nergens aan verbonden en betaalt ook geen makelaarskosten zoals bij de reguliere makelaar. De kosten van een reguliere makelaar kunnen namelijk hoog oplopen, vooral als de verkoopprijs van het huis hoog ligt. Deze kosten kun jij vast goed gebruiken voor de verhuizing, verbouwing of gewoon voor je spaarrekening. Daarnaast bespaar je natuurlijk een hoop geld omdat je jouw huis niet verkoopklaar hoeft te maken, geen verbouwingen, geen bezichtigingen, gewoon geen gedoe.

Snel je huis verkopen

Hoe snel je jouw huis kunt verkopen? Het verkooptraject is natuurlijk een stuk korter, omdat er geen sprake is van voorbehoud financiering, dus je hoeft niet te wachten op een hypotheek die rond moet zijn. Ook zijn er geen eindeloze bezichtigingen, dus geen onzekerheden. Vul het contactformulier in op onze website en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Jouw vaste contactpersoon zal een bezichtiging met je inplannen of direct een bod uitbrengen als een bezichtiging niet mogelijk is.

Hillegersberg
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?