Huis verkopen aan een goede makelaar in Groesbeek?

Als verkoopmakelaar in Groesbeek bieden wij de beste service. Je woning verkopen in Groesbeek is nog nooit zo makkelijk geweest, zelfs binnen één week kan jouw woning verkocht zijn. Verkoop je woning met huurder erin, zonder bezichtiging of zelfs als het huis een opknapbeurt nodig heeft. Zonder voorbehoud financiering zul je geen onzekerheden ervaringen, maar gewoon makkelijk en snel je woning verkopen.

De beste service

Als verkoopmakelaar in Groesbeek zijn wij ook werkzaam in gebieden in de omgeving zoals Nijmegen, Berg en Dal, Cuijk, Gennep en meer. Wil jij jouw huis verkopen in Groesbeek en omgeving? Dan zullen wij jou een goed bod doen dat past bij je woning. Ga in gesprek met onze verkoopmakelaar, wij bekijken je woning en doen direct een bod zodat jij zo snel kunt verhuizen als je wilt. Omdat er geen reguliere makelaar met bezichtigingen bij komt kijken weet je meteen waar je aan toe bent, en zul je geen lang verkooptraject met onzekerheid ervaren.

Lage kosten bij de makelaar in Groesbeek

Makelaarskosten, bezichtigingen, het opknappen van de woning en daarna ook nog eens wachten op de financiering die rond moet zijn. Dit kost allemaall geld en ook nog eens een hoop tijd. Als makelaar in Groesbeek bieden wij de mogelijkheid om jouw huis te verkopen zonder deze extra kosten, op een snelle manier kun jij je huis makkelijk verkopen. Met de kosten die je bespaard kun je je spaarrekening weer aanvullen, dit geld besteden aan je nieuwe woning, een verhuizing of aan het inrichten van je gloednieuwe woning. Binnen één week kan alles al rond zijn, wie had gedacht dat het verkopen van je huis in Groesbeek zo makkelijk kon zijn?

Verhuizen uit Groesbeek

Toe aan een nieuwe omgeving? Misschien ga je wel richting de randstad, het zuiden van het land of begin je een nieuw avontuur in het buitenland. Waar je ook heen wilt, het is prettig om je huis snel te verkopen als je al een nieuwe woning op het oog hebt. Zodra jij ons bod aanneemt kan de makelaar in Groesbeek ervoor zorgen dat jouw woning direct wordt verkocht zodat jij rustig kunt verhuizen.

Rotterdam Blijdorp
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?