Huis verkopen aan de makelaar van Hardinxveld-Giessendam

Als je snel en zonder gedoe je huis wil verkopen, verkoop dan aan ons, de makelaar van Hardinxveld-Giessendam. Geniet van het onbezorgd en snel verkopen van je huis, zodat je kunt concentreren op het zoeken van je nieuwe woning. Als makelaar in Hardinxveld-Giessendam kopen we je huis zonder onzekerheden en zonder langdurend verkooptraject. Wil je snel je huis verkopen zonder langdurige onzekerheden? Kies dan voor volledige ontzorging van de verkoop van je huis bij ons.

Met zekerheid je huis verkopen aan de makelaar van Hardinxveld-Giessendam

Als je geen verkoopmakelaar wil inschakelen, eindeloze bezichtigingen wil ervaren en gewoon zekerheid wil over de verkoop van je huis, verkoop je huis dan aan ons. We garanderen je zekerheid en een snelle verkoop van je woning. Als je ons benadert doen we direct een bod op je huis dat ook nooit onder voorbehoud van financiering geplaatst wordt. Hierdoor hoef je de beslissing van een hypotheekverstrekker niet af te wachten en profiteer je van een snelle verkoop. Als je huis namelijk snel verkocht is kan je onbezorgd bezig met het zoeken naar je ideale volgende woning.

Verkoopgarantie bij ons als makelaar in Hardinxveld-Giessendam

Ook als je huis in wat mindere staat verkeert kopen we je woning. Eventuele gebreken zijn dus geen probleem voor het verkopen van je huis aan de makelaar van Hardinxveld-Giessendam. Wat ook geen rol van belang speelt, is of het al dan niet mogelijk is dat er bezichtigingen plaatsvinden in je huis. We doen ook zonder een bezichtiging een goed bod op je woning. Dit is vooral een uitkomst voor de verkoop van een huis waar op het moment van verkoop nog huurders in wonen.

We kopen ook huizen in de streek Alblasserwaard, dus we beperken onze activiteiten niet tot Hardinxveld-Giessendam. Dit geldt ook voor alle soort huizen. Wil je bijvoorbeeld een studio verkopen of een appartement? Bij ons kun je terecht. Ook klushuizen en tussenwoningen, verhuurd of leegstaand kun je aan ons verkopen. In welk soort situatie je huis ook in verkeert, bij ons als makelaar in Hardinxveld-Giessendam ben je verzekerd van een snelle en onbezorgde verkoop.

Delfshaven Rotterdam
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?