Huis verkopen aan makelaar Hoofddorp

Snel en voor een goede prijs je woning in Hoofddorp verkopen? Daar helpen wij als makelaar je maar al te graag mee. Door onze unieke manier van werken onderscheiden we ons van doorsnee makelaars in Hoofddorp. Wij zorgen dat een ellenlang verkooptraject wordt voorkomen door direct een goed bod te doen op je woning. Zo kun je razendsnel en zonder gedoe je huis verkopen!

Zo gaan wij als verkoopmakelaar Hoofddorp te werk

Hoe krijgen we het voor elkaar om zo snel je woning te verkopen? Simpel, omdat wij zelf actief zijn op de woningmarkt kunnen we direct een bod doen op je huis in Hoofddorp. Zo bieden we jou de garantie dat je woning snel verkocht is voor een eerlijke prijs. We zijn overigens in de gehele gemeente Haarlemmermeer werkzaam, waaronder in Zwanenburg, Nieuw-Vennep en Badhoevedorp. Ga je dus je woning verkopen in regio Hoofddorp en omstreken? Dan helpen we je daar maar al te graag bij.

Zo verkoop je snel en voordelig je woning in Hoofddorp

Niet iedereen kan het veroorloven om maanden te wachten voor hun huis verkocht is. Daarom ondersteunen we iedereen die snel een woning of appartement wil verkopen in Hoofddorp. Omdat wij meteen een bod uitbrengen op je woning zorgen wij ervoor dat je razendsnel je woning hebt verkocht. Zo’n kort verkooptraject kan niet door iedere makelaar worden aangeboden, waardoor dit ons erg uniek maakt. Dat is niet het enige verschil, want wij brengen namelijk ook geen makelaarskosten in rekening. Zo regelen wij voor jou een snelle en voordelige verkoop van je huis.

Een huis, studio of appartement verkopen in Hoofddorp

Naast huizen brengen we ook een bod uit op studio’s of appartementen in de regio van Hoofddorp. We kunnen je helpen met de verkoop van allerlei soorten woningen, zo ook leegstaande panden en klushuizen. Wij kunnen vrijwel elk soort pand afhandelen. Ontdek of wij je van dienst kunnen zijn door telefonisch contact met ons op te nemen. We staan altijd open voor het beantwoorden van vragen en kunnen direct een kennismakingsgesprek inplannen als je graag gebruik wil maken van onze werkzaamheden.

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?