Huis verkopen aan makelaar in Dordrecht

Staat jouw huis al een tijdje te koop, maar is het lastig om een verkoop af te ronden? Als verkoopmakelaar in Dordrecht bieden wij een goede oplossing. Wij kopen namelijk alle soorten woningen. Verkoop je woning direct aan de makelaar en ga voor een snel proces met zekerheid. Ook zonder bezichtiging kun jij snel verhuizen naar je nieuwe plek.

Snel verkopen aan de makelaar in Dordrecht

Je huis verkopen in Dordrecht hoeft niet lang te duren. Als verkoopmakelaar in de omgeving weten wij hoe vervelend het kan zijn om je lang bezig te houden met het opknappen van de woning en het houden van bezichtigingen. Kies je voor ons als makelaar? Dan valt dit proces weg, waardoor je misschien al binnen een week kunt gaan verhuizen. Wij kopen direct jouw woning en zorgen voor de financiering. Ook zonder bezichtiging kunnen wij een bod uitbrengen op jouw huis.

Meer zekerheid en een snellere verkoop

Je kunt er van uit gaan dat wij jouw woning willen kopen. Zo hoef je niet lang te wachten en weet je zeker dat hij verkoopt. Breng een bod uit op een nieuwe woning en je weet zeker dat je de week erna je woning kunt verkopen. Bij ons hoef je niet te wachten op voorbehoud van financiering, dit kan bij de reguliere makelaar flink wat tijd in beslag nemen. Daarnaast weet je bij een reguliere makelaar nog niet helemaal zeker of alles rond komt.

Op naar je nieuwe huis!

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw huis willen betalen? Neem dan een kijkje op onze website en vul het contactformulier in. Wij doen graag een bod op jouw woning, ook als een bezichtiging niet mogelijk is. Zo komen we samen tot een goede prijs, ook als de woning niet meer in een goede staat is. Verkoop je huis direct en verhuis meteen naar je volgende bestemming!

Contact opnemen met de makelaar in Dordrecht

Je appartement verkopen in Dordrecht kan erg snel. Wij werken ook in omliggende gebieden zoals Zwijndrecht, Papendrecht of Sliedrecht. Ga voor zekerheid en kies voor ons als verkoopmakelaar. Misschien heb jij je woning al binnen een week verkocht en kun je al snel verhuizen naar je nieuwe droomwoning. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vragen.

Makelaars die huizen opkopen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?