Huis verkopen aan makelaar in IJmuiden? Wij helpen je verder

Met een gerust gevoel je huis verkopen? Dat kan! Wij bieden een verkoopproces zonder de onzekerheid die hierbij komt kijken. Krijg gegarandeerd een bod op je huis, wij kopen jouw woning al binnen één week. Wij staan voor transparantie en gaan op een snelle manier te werk. Neem contact met ons op en ontvang direct een vrijblijvend bod.

Verkoopmakelaar in IJmuiden

Woon jij in IJmuiden, Wijk aan Zee, Velsen of Beverwijk en wil je direct je woning verkopen? Wij kopen zowel appartementen als woningen, klushuizen, studio’s en woningen met mankementen. In wat voor een staat jouw woning ook verkeert; dit is voor ons geen probleem. Wij ontzorgen jou en bieden je een goed bod voor de woning in IJmuiden en omgeving. Als verkoopmakelaar in IJmuiden zijn wij op de hoogte van de actuele prijzen en ontwikkelingen in dit woongebied. Kies voor ons en profiteer van alle voordelen die hierbij komen kijken.

Profiteer van de snelheid en transparantie

Je appartement verkopen in IJmuiden hoeft niet lang te duren. Wij bieden een snelle oplossing waarbij je direct een bod ontvangt voor jouw woning. Als verkoopmakelaar in IJmuiden houden wij van een transparante werkwijze, je weet direct waar je aan toe bent. Onze makelaar komt bij jouw woning in IJmuiden langs om te kijken wat jouw woning waard is. Zodra dit is bepaald, ontvang jij een bod en kun je dit aannemen of in gesprek gaan met de verkoopmakelaar. Dit proces is erg kort omdat er geen financieringsvoorbehoud bij komt kijken, op deze manier hebben wij al vele huizen gekocht.

Vermijd extra kosten

Een huis verkopen in IJmuiden? Dat wil je natuurlijk doen zonder extra kosten te betalen. Normaal gesproken zul je eventuele mankementen moeten opknappen en je woning instapklaar maken voor de koper. Kies voor ons als makelaar in IJmuiden en wij ontzorgen je volledig op dit gebied. Wij kopen jouw woning namelijk inclusief mankementen, dit is voor ons geen probleem. Overige kosten die je vermijdt zijn de makelaarskosten, dit is gemiddeld 1% van het verkoopbedrag en kan dus veel geld schelen.

Rotterdam Blijdorp
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?