Huis verkopen aan makelaar in Weesp

Wil je je woning snel en tegen een scherpe prijs verkopen in Weesp? Een woning verkopen is normaal gesproken een langdurig traject, maar bij ons kan je huis al binnen een week zijn verkocht! Bij ons krijg je namelijk direct een goed bod zonder financieringsvoorbehoud. Wij brengen zelf een bod uit op de woning en daarmee ga je voorbij aan verkoopstress en onzekerheid. Zo kan je zelf ontspannen en bijvoorbeeld rustig op zoek naar een nieuwe woning.

Geen langdurig traject

Wil je je huis of appartement verkopen terwijl deze nog wordt verhuurd? Bij de verkoopmakelaar kun je je woning verkopen zonder dat er bezichtiging aan te pas komen! Bespaar jezelf een reeks bezichtigingsrondes en afspraken die je moet maken met de huidige huurders. Wij doen direct een bod en bieden daarom de ideale oplossing dus als je nog huurders in de woning hebt zitten. Er zit een heel proces achter van de woning bekijken en plaatsen, bezichtigingsrondes inplannen en de tijd die het kost voordat de financiering van de koper rond is.

Direct een goed bod

Bij ons sla je een langdurig kooptraject namelijk over en is je woning direct verkocht! Wij doen als makelaar in Weesp altijd snel een goed bod op jouw woning. Ben jij benieuwd voor hoeveel je je woning snel kunt verkopen en wil je snel weten waar je aan toe bent? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij brengen direct een bod uit!

De makelaar in Weesp

Anders dan bij een reguliere makelaar kun je bij ons je woning verkopen zonder een gebruikelijk en langdurig verkooptraject. Wij kopen je woning zonder voorbehoud van financiering en dat betekent geen 6 weken of vaak zelfs langer wachten tot de koop rond is! Het soort woning dat je wilt verkopen maakt bij ons niet uit: van kluishuizen tot afgewerkte appartementen en studio’s. Wat voor woning in Weesp je ook wilt verkopen; wij brengen direct een goed bod uit. De ligging van de woning kan overal in Weesp zijn, maar ook buiten Weesp zijn wij actief om snel je woning te verkopen. Neem dan ook gerust contact met ons op als je nu een goed bod wilt op je woning in Abcoude, Naarden of Overveen.

Delfshaven Rotterdam
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?