VERKOOP UW HUIS DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Huis verkopen aan makelaar Kaag

Wil jij je huis verkopen in Kaag? Wij begrijpen dat de verkoop van een woning niet altijd even makkelijk is. Als makelaar in Kaag zijn wij op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van woningen en kunnen wij je goed adviseren. Schakel ons in en wij helpen je verder.

Kies voor een makelaar in Kaag

Het vinden van een goede verkoopmakelaar is belangrijk, je wilt tenslotte dat je huis snel kan worden verkocht. Wij kopen jouw woning zonder het proces met vele bezichtigingen. Als makelaar in Kaag zijn wij gespecialiseerd in de woningmarkt en werken wij met alle soorten huizen. Zo kopen wij ook woningen zoals klushuizen, studio’s, appartementen, verhuurde woningen, leegstaande woningen of tussenwoningen.

De voordelen die wij je bieden

Wij werken niet alleen als makelaar in Kaag, je kunt ons namelijk ook vinden in andere plaatsen in de omgeving zoals Lisse of Leiden. Omdat wij zelf woningen kopen, zijn wij minder kieskeurig op gebreken. Ga voor de snelle manier van verkoop en laat ons je woning kopen, dit is zelfs mogelijk zonder bezichtiging. Ook als er een huurder in de woning zit kunnen we de woning van je overnemen. Wanneer wij je woning overkopen hoef je niet af te wachten of de financiering wel lukt. Dit scheelt je een hoop tijd en zo kun je er ook zeker van zijn dat de woning verkocht is.

Snel je huis verkopen in Kaag

Kies voor ons als verkoopmakelaar in Kaag en kies voor de snelle manier. Laat het proces van de reguliere makelaar achter je, wij bieden zekerheid en brengen direct een bod uit. Wanneer wij je woning kopen krijg je niet steeds weer mensen die je woning bezichtigen. Profiteer van alle voordelen en verhuis snel naar je nieuwe woning. Wij kopen woningen in de gehele omgeving van Kaag, waaronder Voorhout, Lisse, Warmond, Buitenkaag, Roelofarendsveen en andere nabijgelegen plaatsen.

Neem contact met ons op

Ben jij toe aan een nieuwe start? Verkoop je huis op een makkelijke manier en kies voor ons als verkoopmakelaar in Kaag. Wij garanderen dat je snel je woning kunt verkopen, zelfs als je huis niet in perfecte staat verkeert. Als makelaar in Kaag doen wij een goed en reëel bod op jouw woning. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail bij vragen of interesse.

Waarom huisverkopenaanmakelaar?

  ✓  Geen makelaarskosten

  ✓  Directe zekerheid

  ✓  Gratis vrijblijvend bod binnen een dag

  ✓  Voor reguliere én verhuurde

  ✓  Alle soorten huizen

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?