VERKOOP UW HUIS DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Huis verkopen aan makelaar Katwijk aan Zee?

Er is niets vervelender dan je woning te koop aanbieden en dan de hele tijd niets horen. Vaak heb je al iets anders op het oog en hoef je alleen nog maar van je woning af, maar als er niemand op reageert kan de moed je soms in de schoenen zakken. Mocht je je huis dus willen verkopen in Katwijk aan Zee, dan kan het de moeite waard zijn om eens contact op te nemen met ons. Wij zijn namelijk de makelaar in Katwijk aan Zee die ervoor kan zorgen dat jij jouw huis binnen een oogwenk verkocht hebt.

Geen vervelende bezichtigingen

Sommige mensen vinden het niet zo’n probleem om het huis de hele tijd op te ruimen en telkens weer vreemde mensen hun huis binnen te laten, maar anderen vinden dat een stuk vervelender. Als jij iemand bent die niet zo’n fan is van het organiseren van bezichtigingen en mensen die door je spullen gaan, kun je ons als makelaar in Katwijk aan Zee benaderen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in Katwijk aan Zee, Noordwijk, Rijnsburg, Oegstgeest, Valkenburg of andere nabijgelegen plaatsen.  Bij ons is een bezichtiging vaak helemaal niet vereist en dus hoef je je ook niet een slag in de rondte te werken om je woning er zo goed mogelijk uit te laten zien.

Altijd een bod op jouw woning

Iets anders wat zeker niet zo leuk is aan het verkopen van je woning is het wachten op een bod. Zeker als het al een tijdje geleden is dat je een bod hebt gekregen, kan het erg demotiverend zijn. Mocht je ons als makelaar in Katwijk aan Zee benaderen, dan krijg je gegarandeerd een bod op je woning. Dit is wel fijn om als zekerheid te hebben. Zo weet je altijd dat je een goed bod krijgt, zonder dat je daar heel veel moeite in hoeft te steken.

Neem contact op met dé makelaar van Katwijk aan Zee

Mocht je nou geïnteresseerd zijn in onze diensten als makelaar in Katwijk aan Zee, twijfel dan niet om eens contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor jou klaar en helpen jou graag je huis in Katwijk aan Zee te verkopen. We kunnen snel een goed bod op jouw woning doen.

Waarom huisverkopenaanmakelaar?

✓  Geen makelaarskosten

✓  Directe zekerheid

✓  Gratis vrijblijvend bod binnen een dag

✓  Voor reguliere én verhuurde

✓  Alle soorten huizen

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?